HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2015.10.16. 14:08 viktorianus

Mi már múlt szerdán megvettük a TV2-t!

Valójában sem Andy Vajna, sem Simicska Lajos barátja nem vehette meg a TV2-t, ugyanis a mi cégünk, a Two Tthieves National Broadcasting Enterprises Zrt. már a múlt hét szerdán megvásárolta a csatornát, és a benne működő büfét is. A vételárat üzleti titokként kezeljük, annál is inkább, mert még nekünk sem árulták el. A céget hitelből vásároljuk meg. A hitel fedezete a már említett büfé. A hitel nem terheli jövőbeli mérlegünket, hiszen azt már most elengedjük magunknak.

Első intézkedésként azonnali hatállyal menesztjük a korábbi vezetőket, és vezérigazgatónak felkérjük Dr. Orgován Bélát, a nemzetközi szaktekintélyt. Örömünkre szolgálna, ha a TV2 elnöke az a Dr. Schmitt Pál lenne, akinek az elnöklés már a kissúlyába van. A csatorna új felügyelőbizottsági elnökének Mészáros Lőrincet szeretnénk megnyerni, mivel tudomásunkra jutott, hogy ő ért a csatornához. Az új programigazgató - szándékaink szerint - Kerényi Imre lesz.

Kijelentjük, hogy a TV2-t másfél hónapon belül a legnézettebb magyar csatornává tesszük, oly módon, hogy a keresztény magyar családokkal való szórakozást szórakoztatását tartjuk a legfontosabb feladatunknak. Célunk bemutatni hazánk elmúlt öt évében töretlen fejlődésnek indult, a maga nemében páratlan és megismételhetetlen dicsőséges korszakának mindennapjait, különös tekintettel a dolgozó magyar emberek mindennapjaiban jelenlévő erőt, vidámságot, és mindent legyőző vasakaratot, melyet egyetlen embernek köszönhetünk. Természetesen nem feladatunk ennek az embernek a megnevezése, hisz tudjuk, és a szívünk mélyén érezzük, hogy minden magyar hazafi szíve együtt dobbanva kiálltja az Ő nevét, amikor dolgozunk, küzdünk, nehézségeken megyünk keresztül, vagy éppen focizunk. Hisszük, hogy mindazt a jót, amit tőle kaphatunk (és itt nem csak pénzre gondolunk) viszonozni tudjuk azzal, hogy megfelelő tájékoztatással éberen tartjuk a polgárok tudatát, és nem engedjük, hogy beférkőzzenek a magyar otthonok melegébe a brüsszeli melegek rideg hétköznapjainak szócsövei.

Természetesen tudatában vagyunk annak, hogy a TV2 üzemeltetése nem két fillérbe kerül. De bízunk abban, hogy hazánk kormánya megfelelő partnert talál cégünkben arra, hogy a széles néprétegeket tájékoztassuk saját boldogságukról, és jólétükről. Kereskedelmi csatornaként számítunk tehát a Miniszterelnöki Kabinetiroda (a Meki) megbízásaira. (Természetesen a már kétszer említett büfében ezentúl sajtburger is lesz kapható.) Hisszük, hogy a Lottó-sorsolás közvetítésében is meg tudunk állapodni a megfelelő állami szervvel.

Már most szeretnénk kijelenteni, hogy mindenki, aki előttünk megvásárolta a TV2-t, az hazudik. Aki utánunk vette meg, azok közül az Andy Vajna csapatával hajlandók vagyunk leülni tárgyalni, hiszen létezik az az összeg, amennyiért üzlettársak tudnánk lenni a jövőben. Simicska Lajossal viszont semmilyen formában nem vagyunk hajlandók közösködni.

Hitet teszünk amellett, hogy fentiek tudatában senkinek sem lehet kétsége afelől, hogy mi vagyunk a TV2 egyedüli, kizárólagos, hiteles, polgári, keresztény és nemzeti tulajdonosai.

aaa_26.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr297973453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.10.16. 20:44:03

Én is megvettem a már a tv2-t. És a nejem is. :-)
süti beállítások módosítása