HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2013.01.04. 11:54 viktorianus

Jobban élünk, mint négy éve!

Mindenki, aki nyitott szemmel jár az országban, világosan láthatja, hogy jobban élünk, mint négy éve. Hiszen nincs olyan szegmense az életünknek, amin ne érződne az a végtelen szerencse, ami bennünket ért 2010-ben, és mely azóta is tart.

Jobban élünk, mint négy éve.

aaa_5.jpg
Négy évvel ezelőtt a városokban, a főutak mentén mindenütt csak az "Eladó", jobb esetben a "Kiadó" táblákat lehetett látni. Ma ugyanezeken a helyeken virágzó üzleteket, jól menő vállalkozásokat találhatunk. Ma már minden sarkon van egy autószalon: Suzuki szalon sarkonként kettő is.

Mert jobban élünk, mint négy éve.

Az emberek fizetése magasabb, mint négy éve. Különösen igaz ez az alacsony keresetűek esetén, hiszen az egykulcsos adó a kiskeresetűeknek kedvez leginkább.
A magas jövedelműek talán egy picivel kevesebbet keresnek, mint négy éve, de akik 600 ezer Forint feletti összeget visznek haza havonta, azokról nyugodtan elmondhatjuk, hogy türelmesebbek, megértőbbek, mint négy éve: teljes megnyugvással veszik tudomásul, hogy egy csekély áldozatot hoznak a hazáért, a nemzetért, a szegényebb néprétegekért.

Hiszen jobban élünk, mint négy éve.

Kevesebb adót is fizetünk, mint négy éve. Az ÁFA két százalékponttal csökkent. Kivezették a mindent behálózó tranzakciós adót. Megszűnt a telekom adó, és január óta már a közműhálózat után sem kell adót fizetni. A megszűnt adókat nem is terhelik ránk.

Mert tényleg jobban élünk, mint négy éve.

Ma lényegesen olcsóbb a felsőoktatás keretei között tanulni, mint négy éve: már a nem is létező tandíjat is eltörölték! Senkinek sem kell fizetnie, hiszen a diákhitel az nem jelent fizetési kötelezettséget. Éppen ellenkezőleg: a diákhitelközpont pénzt tukmál a diákokra, akik ezt - merő udvariasságból - vidám lelkesedéssel elfogadják.
Tulajdonképpen - ha jobban belegondolunk - akár ki is jelenthetné a kormány, hogy fizetős a felsőoktatás. Az állam fizet annak, aki tanulni akar...

Egyértelműen jobban élünk, mint négy éve.

Az orvosi ellátás hatalmas javulásnak indult. Orvosok ezrei özönlenek vissza hazánkba, hogy újra nálunk gyógyíthassanak, mert a külföldi munkahelyeiken megalázóan alacsony fizetésért kellett, iszonyú sok időt dolgozniuk. Hamar felismerték, hogy itthon erkölcsi és anyagi megbecsülés várja őket.

Kétség sem férhet hozzá, hogy jobban élünk, mint négy éve.

Ma már keresve sem találunk munkanélkülit. Mindenki a legjobb munkahelyek állásajánlatai közül válogathat - és a saját igényeinek legjobban megfelelőt találhatja meg. A közmunkaprogramban kénytelenek voltak létszámstopot elrendelni - hiszen már külföldről is jelentkeznek diplomás emberek, hogy polgármesteri földeken dolgozhassanak.

Senki sem tagadhatja, hogy jobban élünk, mint négy éve.

A családok eladósodottsága megszűnt. Aki nem választotta a végtörlesztést, azok nyáron már Üllőn, egy luxus lakóparkban, a saját medencéjük partján olvasgatva a Magyar Nemzet című orgánumot, világos képet kaphatnak arról, hogy mennyire jól élnek. Aki a Suzukija törlesztőrészletét nem bírta fizetni, az rég lecserélte az autóját olyanra, amit a szomszéd sem néz le. Természetesen készpénzzel fizetett autókról beszélünk.

Lényegesen jobban élünk, mint négy éve.

Demokratikus jogaink is jelentősen bővültek. Jövőre sokkal egyszerűbb lesz az általános és szabad választójogunkkal élni, mint négy éve, hiszen egyetlen perc alatt fog tudni regisztrálni minden polgár: ennyi idő bőven elég lesz a cipő bekötésére, a buszmegállóba való kisétáláshoz, a buszra való várakozásra, az utazásra, a megfelelő iroda megtalálására, a sorszám húzására, a várakozásra, az ügyintézésre, a visszautazásra, és cipő levételére.
A választói névjegyzékbe való bekerülés korábban napokat vett el az emberek életéből - ez végre megszűnt, így több idejük marad az embereknek más, értelmes (és akár hasznos) tevékenységre.

De most tényleg jobban élünk, mint négy éve.

És a Balaton vízállása is sokkal magasabb, mint négy éve volt.

58 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr24992248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.01.04. 12:48:56

Az még csak hagyján, hogy jobban élünk, mint 4 éve!

Ennél jobb is van: MAGYARORSZÁG A KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK HAZÁJA!

A belügyminiszter a parlamentben dicsekszik el azzal, hogy nincstelen, vagyontalan, sőt, nélkülöző kényszernyugdíjasból 15 év alatt MILLIÁRDOS NAGYVÁLLALKOZÓ, MILLIÁRDOS INGATLANVAGYONNAL, CÉGHÁLÓVAL RENDELKEZŐ VAGYONOS NYUGDÍJAS LETT!
Ez a korlátlan lehetőségek hazája, nem a döglődő Amerika, CSAK BE KELL LÉPNI A MAFFIÁBA!

"amikor kényszernyugdíjazták, gyakorlatilag vagyontalan volt, 38 ezer forintos nyugdíja családja létfenntartását sem fedezte"
fn.hir24.hu/itthon/2013/01/04/pinter-nyugdij-mellett-miniszterkedik/~~fokusz

- Vegyük úgy, hogy ez a belügyminiszter vallomása arról, hogy kétes/maffiaüzelmekből lett milliárdos, vagyonos 1997 óta.
15 év alatt még a lehetőségek hazájában az USAban se lehet nincstelenségből, nélkülözésből tisztességes módon milliárdos vagyonhoz jutni egy nyugdíjasnak, csak a POLITIKAI MAFFIÁBAN!

megfigyelt 2013.01.04. 16:13:10

Nem szerencsés általánosítani,igenis jobban élünk itt a parlamentben az egykulcsos adóval a nettó jövedelmünk 51%-al nőtt és ki nem szarja le a ZEMBEREKET azért, hogy a lakosság 80 %-ának csökkent a jövedelme és több mint 3 MILLIÓ hazánkfia a létminimum alatt él.A luxus nyugdíjak több mint TÍSZERESÉRE nőttek miközben több mint 300 000 fő nyugdíja kevesebb a létminimumnál.LÁZÁR /a türelmetlen/jogosan nyilatkozta hogy itt a XII-ik és a II-ik kerületben lévő légkondicionált, úszómedencés,fűtött garázs feljárós 350 m2 -es lakásom rezsije havi 100 000 ft-al csökken.

NA YA! 2013.01.04. 17:34:22

Mindenki megláthassa, hogy máá majnem felépült a rííl komenyizmus! Máá csak egy kis kitartásra van szükség!;I

Lucky Larry Silverstein 2013.01.04. 17:55:13

Szerintem most már elkezdhet magával is foglalkozni a baloldal, mert eddig csak az volt valószínü, hogy 2014ben még marad a fidesz, de ha így folytatják - regisztráció ugrik, diákokkal megegyeztek, rezsicsökkentés - akkor megint 2/3 lesz a vége.

nem várt fordulat 2013.01.04. 18:04:14

jó írás, minden szavával egyetértek.

egy valamit hiányolok még, hogy mikor lesz újra hangulatjelentés, amiből megtudhatjuk, hogy hogyan érezzük magunkat.

Szakértő? az nem volt 2013.01.04. 18:09:10

Én is jobban élek mint négy éve, hiszen külföldön folytattam pályafutásomat és itt megbecsülnek, jó környezetbe kerültem. Havonta a magyarországi fizetésem kétszeresét teszem félre és nem kell garasoskodnom. A mostani kormánynak üzenem: köszönöm, hogy elüldöztek, mert végre felnyitottam a szemem és jobban élek. De azért remélem, egyszer még jobb ország lesz a mienk, mert nagyon hiányzik, de a lét sokkal fontosabb mint az eszme.

Link Elek 2013.01.04. 18:13:07

simicska is sokkal gazdagabb, mint 4 eve

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.04. 18:14:11

A Balaton vízállásáig el is hittem. :D:D

Brix 2013.01.04. 18:22:42

@Lucky Larry Silverstein: Ne légy abban biztos ,hogy elvbarátaidnak meglesz a kétharmad! Most lett igazán érvényes a fidesz korábbi választási szlogenje: ROSSZABBUL élünk mint 4 éve.

Lucky Larry Silverstein 2013.01.04. 18:30:14

@Brix: Persze hogy nem biztos, de a mai nap közelebb vitte őket hozzá.

Leonard Zelig 2013.01.04. 18:41:25

Még több Békemenetet!
Még több turulmadarat!

laci_52 2013.01.04. 19:02:14

@Lucky Larry Silverstein: Szerintem kizárt a 2/3 '14-ben, ahhoz túl sok ellenséget szerzett már magának a Fidesz.

Kisebb arányú Fidesz-győzelemre tippelek, az ellenzéket leghamarabb '18-ban tartom képesnek arra, hogy nyerjen.

JohnHenry 2013.01.04. 19:04:01

vajon négy év múlva még ebben az "élhető" országban fogok élni...?

JohnHenry 2013.01.04. 19:05:58

@laci_52: messze van még 2014 és a többség bárkire ugrani fog szavazni, aki egy kicsit is képes értelmes ember benyomását kelteni és le akarja váltani a fideszt. szóval szvsz korai még temetni ezt az elcseszett ellenzéket.

laci_52 2013.01.04. 19:17:06

@JohnHenry: Az ellenzék annyira megosztott, hogy egyikük sem lesz képes több mandátumot szerezni, mint a Fidesz.
Legrosszabb esetben Orbán koalícióra kényszerül.

Arra meg ott van a Jobbik...

Észmegálló 2013.01.04. 19:17:49

És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a nyelvtanárok tömegesen vándorolnak ki Angliába, mert az angol orvosoknak csak azután válhat teljessé az álmuk, azaz csak azután tudnak dolgozni a jól felszerelt magyar kórházakban és szakrendelőkben, ha sikeres szakosított vizsgát tesznek magyar nyelvből.

A legújabb hír pedig, hogy a felsőmocsoládi általános iskola alkalmatlanság okán kirúgta Hoffmann Rózsát, aki az ottani alsó tagozatos nebulók napközis felügyeletét szakértelem nélkül látta el.

balage_81 reloaded (törölt) 2013.01.04. 19:19:15

vicces, amikor ebben az országban bő 1 évvel a választás előtt tippelgetünk. a kisgazdákat ki várta 1% alá 2001-ben, a kalapból előhúzott medgyessyt ki jósolta miniszterelnöknek, mikor az összetett mondatok is túljártak az eszén? gondolom a jósok a sportminiszterként leváltott gyurcsányt is már előre látták, ahogy átveszi medgyessy helyét.. szóval elég lesz annyi hogy e14-mszp vs. fidesz felállás a biztos, és mivel a balos szavazó rejtőzködő fajta (á lá 2002), viktor megint cumizhat, ha nem borul a kép valami rendkívüli dolog miatt. persze borulhat, ezért is kár elmélkedni

balage_81 reloaded (törölt) 2013.01.04. 19:20:56

@laci_52: hogyan definiálod az ellenzéket? a 3%-os lmp is számít? amelyiknek a szavazói simán átvoksolnak bajnaiékra?

kirsten 2013.01.04. 19:33:07

@Lucky Larry Silverstein: Egy olyan kormány rezsi csökkentése osztogatása semmit sem ér az emberek szemében ha újra hatalomra kerül képes 5 évre visszamenőleg visszafizettetni a juttatásokat. Az biztos hogy akinek egy csöpp esze van tudja hogy ez az osztogatás semmit sem ér mert általuk bármikor megsemmisíthető és még jól járunk ha nem büntetnek meg érte. Porhintés és hazugság az folyik belőlük !

kirsten 2013.01.04. 19:35:48

@laci_52: Ha a jobbikkal koalícióra lépne kiírtuk magunkat Európából. Ki fogja az uniós pénzeket akkor tudni a haveroknak osztogatni.
Arról nem beszélve hogy amiből osztogatni akarnak az a deviza tartalék. Ha ahhoz hozzányúlnak kitörölhetjük a fenekünket a forinttal.

Vitéz László 2013.01.04. 19:48:49

egyetértek:

a) jobban élnek mint 4 éve...

b) jobban félünk mint 4 éve...

c) jobban élünk mint 4 év mulva fogunk...

Brix 2013.01.04. 19:48:59

@Lucky Larry Silverstein: Szerintem nem került közelebb a fidesz a 2014-es győzelemhez! Az a helyzet, hogy egyre több ember felismerik, hogy a fidesz nem a közjó érdekében tevékenykedik, hanem kizárólag csak az elit érdekeit képviseli. Orbánra is csak egy hatalommániás őrültként tekint a többség, és már nem az államférfit látják benne

Vitéz László 2013.01.04. 19:50:05

@NA YA!: ez meg a másik szép gondolat !

itt akartok kiszállni a pont kánaán előtt 1/2 úton ??????

akik elől mennek már láttyák... még egy kanyar és feltűnik a kányaán...

Vitéz László 2013.01.04. 19:51:08

@Brix: "egyre több ember felismerik, hogy a fidesz nem a közjó érdekében tevékenykedik"

:))))

kik jönnek rá ? mindenki tudta csak a kisebb rossznak gondolták...

egy rohatt harácsoló bűnszervezet... mafiakormány...
csak így szimplán

flippant 2013.01.04. 20:06:10

Hol a beígért 2hétrend?
Hol a beígért elszámoltatás?
Hol a beígért 1 milla új munkahely?

vidéki csaj 2013.01.04. 20:12:25

@JohnHenry: nekem is pont ez a kérdés motoszkál régóta a fejemben, és nagyon remélem hogy nem, legjobb lenne vezérünket egyedül hagyni ebben az országban, legalább elmondhatná, hogy az ország lakossága mindennel elégedett és nagyon jól él

vidéki csaj 2013.01.04. 20:14:04

@karacsi_maci: én is nagyon szeretném már tudni, hogy hogy érzem magam :) gondolom orbán viktor ezzel is tisztában van :)

Csak ámulok és bámulok 2013.01.04. 20:38:54

Mint az átkosban, az ötéves terv utáni győzelmi jelentés..., csak épp Kuszaszem olvasatában...

Indriq 2013.01.04. 20:53:47

csak egy kicsit kell még kibírni, nemsokára letelik az 1 év és jön a tündérmese!

anyahajókabinajtóhajtogató 2013.01.04. 21:20:35

viktor, jancsi, gyurika tényleg jobban él sokkal

tégIagyár 2013.01.04. 21:52:23

@Indriq: Tündérmese most van, megmondta az ezoterikus főközgazdászunk, méghozzá csupáncsak a CNN-nek mondta ezt meg, tehát csak az egész világ röhögött ismét a magyarokon:

www.youtube.com/watch?v=899BDrH5ITI

Felemelő pillanatok voltak ezek.

fafej 2013.01.04. 22:14:44

ÉÉÉSSS ÍÍÍÍMME a csodafegyver:kezdődik az osztogatás:emelték a minimálbért,a nyugdíjakat...ki tudja,mivel fogják folytatni,hogy a primitív elméket félrevezessék!

brumeszkosz 2013.01.04. 22:30:12

@fafej:
Én már tudom mivel fogják folytatni, orbánc előredől , a fidesznyikek mögé állnak és nyalnak , mert orbáncnak még a szarja is finom!!!!
Na ezzel fogják folytatni!!!

komplikato 2013.01.04. 23:45:38

@balage_81 reloaded: Lol. Aztán nehogy olyan "jól sikerüljön" a választás, hogy a 2/3 helyett 3/2-ed lesz :D
Bár azt is kidumálnák.

2013.01.04. 23:49:44

@brumeszkosz: Majd 2014-ben megnő a sebészeten a forgalom:
Doktor úr, egy O.V. alakú segg nőtt az orromon, le tudná műteni?

2013.01.04. 23:50:52

@komplikato: Unortodoxiában minden lehetséges. Itt minden úgy ketyeg, mint az Unortodoxa.

Lucky Larry Silverstein 2013.01.04. 23:52:10

@Brix: Ez semmit sem jelent amíg másról sem hiszik el hogy a közjó érdekében tevékenykedik....

Én is itt vagyok 2013.01.05. 00:03:39

A f@szt élek jobban.
10 rugó már nem is elég egy napra . A Tom and George előtt szokok állni a x5-el mikor ebédelek de most már hiába veszek elő ezret, a portás inkább félrenéz. Kénytelen vagyok a roki karit kitenni hogy ne vigye el a yard a gépet a csíkosról.
A reptéren se árul már füvet a yard, be kö menni a faluba ért. A léányok is hazajöttek svejcből, mer alig keresnek mer mindenki csak franciát akar 10 ojróér.
A tesó képviselő a nagyházban, kihozta a lányokat is a kóterból de má ő is többet kér.
A mútkor lezsíroztunk egy kis útfelújitást nekije, de aztat mondta, hogy most már kezd gáz lenni, maj később hozza a lét mer a vietkongoknak sem megy a fű, hiába perkálta le a dellát az elmünek , hogy ne zargassák a megavattoké.
Hát ez nektek jó? A szociknál simán ment az üzlet, ott megletett beszélni, hogy há nekünk is jár valami.

csárli hárper 2013.01.05. 00:27:03

"- Milyen a hangulat tifelétek? - Hát... - Azt olvastam kitűnő. - Hol olvasta? - A hangulatjelentésben. - Akkor biztos kitűnő!"

és ez egy negyven éves idézet...

zajos1 2013.01.05. 06:01:13

@flippant: majd elhozza neked bajnai, a homo házassággal együtt...

na4 2013.01.05. 06:30:11

Miért nem akkor rinyáltál, amikor a komcsik 8 év alatt percenként kb. 3.2 millió Ft-tal adósították el Magyarországot (még akkor is, amikor aludtál)? Ez minden nyomorúságunk gyökere.

úgyiselfelejtem 2013.01.05. 08:35:38

@na4: Érdekes, én az első orbán kormány ténykedésében látom a bajok gyökerét. A minimálbérben (rengeteg ember munkahelye megszűnt), meg az osztogatásokban. És a választási ígéretekben, amit a szocik megpróbáltak überelni. Amilyen hülyék voltak a szocik, meg is próbálták betartani az ígéreteket.
HÁT NEM TUDTÁK, HOGY OTT HAZUDNI KELL???
A fidesz meg röhögött, és mindenben keresztbe tett, még abban sem értett egyet a kormánnyal, hogy a hó fehér.

Majd egyszer számold ki, hogy a mostani kormány mennyi pénzt vert el percenként...

drolt 2013.01.05. 09:45:49

Rosszabbul élek, mint négy éve. Sokkal rosszabbul. A háztartásomban és a kisvállalkozásomban is. Döglődünk. Anyagilag. És rosszabbul élek belül is. Szellemileg. Mert nincs demokrácia, mert nincs jogbiztonság. És a leginkább azért élek rosszabbul, mert nincs jövőképem. Mert nincs az az osztogatás vagy fosztogatás, ami rövid távon (4 év) kihúzna minket a gödörből, ahová - lássuk be az elmúlt két év belökött.

debreceni.blog 2013.01.05. 11:10:27

„Mert ezt a nyomást még a sokat megélt Kedves Vezető sem fogja bírni sokáig. Mert akkora nyomás még nem is volt rajta soha, mint ami most készül rászakadni a diákok és az AB után felbátorodott, de eddig mélyen kussoló országban.”
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3644_ader_janos_a_vakondok

Hola (törölt) 2013.01.05. 11:13:25

@úgyiselfelejtem: Ja. A naponként x milliárdért eladott államkötvényt nem kell visszafizetni? Akkor az is államadósság növelő nem?

kamarawood 2013.01.05. 11:42:46

Kemény,nem bírtam anélkül végigolvasni, h át ne járt volna jólét érzése! :D

szabadmagyarnép · http://www.facebook.com/szabadmagyarnep 2013.01.05. 11:49:27

A Fidesz már nem olyan erős párt, fél a néptől. Erejét napról napra veszíti és már nem elég erős ahhoz, hogy nagyképűen, lekezelően kezelje a népet, az országot kénye kedve szerint. Most még csak kicsit kénytelen alkalmazkodni de már kénytelen számolni az egyre nagyobb létszámú ellenzékkel és ez nem nagyon nem tetszik neki. De ez van, saját kardjukba dőltek hazudozásaikkal, a nép félrevezetésével. Ezért is hátráltak meg a választási regisztrációnál. A népből kinövő új és tiszta erőket nem lehet elsöpörni, azokkal számolni kell. Most minden a népen múlik, újra írhatják a történelmet, kiharcolhatják a szabadságukat, véget vethetnek az elnyomásnak. Ha összefog a nép akkor a Fidesznek még jobban, nagyobb engedményeket téve kell alkalmazkodnia a helyzethez. A gyeplő most a nép kezében van, nem szabad kiengedni, új fordulat vette kezdetét. Most kell nyomás alatt tartani a Fideszt egészen jövő tavaszig, hogy a magyarázkodással legyenek elfoglalva, ne az agyalással meg a trükközéssel. Kedves Fidesz szimpatizánsok, ne hagyjátok magatokat átverni, becsapni, álljatok át a nép oldalára ! Megalakult az SZMN, a Szabad Magyar Nép amely egy új civil szerveződés a haza megmentéséért. A mozgalom vezetője sohasem volt egyetlen pártnak sem a tagja. A mozgalom birtokában van annak, hogy milyen konkrét lépéseket kell tenni azért, hogy csökkenjen a gazdasági hanyatlás, majd az növekedésnek induljon, a belső fogyasztás erősödjön, hogy új munkahelyek teremtődjenek.
Célunk a demokratikus kereteken alapuló emberközpontú társadalom visszaállítása, ahol a legfőbb érték maga az ember. Az SZMN azért alakult meg, hogy összefogja a hazáért aggódó , hazáját szerető és itt élni, dolgozni, meghalni akaró néptömegeket. Új és tiszta erők jönnek velünk a felszínre alulról és a népből fog kinőni ez az új cselekvőképes, hazájukat szerető és azért tenni is akaró mozgalom. Az élni akarás, az életerő bármilyen kemény ellenállást át tud törni idővel. Mi nem akarjuk elhagyni ezt az országot, az anyaföldet. Mi itt születtünk, itt akarunk élni és boldogulni, itt akarunk meghalni is ! Keress minket a www.girlsandboys.info , a facebook, az IWIW, a Myvip közösségi hálózatokon. A mozgalom nyitott. A csatlakozás önkéntes.
Nehru bölcsen azt mondta: „Legyen bátorságotok megtenni, amiről ti is tudjátok, hogy helyes!”
Legyen bátorsága kiállni minden hazájáért aggódó magyarnak e torz rendszer ellen mert a mi országunk MAGYARORSZÁG !
Magyarország a miénk, a magyar népé és nem valamelyik párté vagy kormányé, vagy érdekcsoporté !

pánpéter 2013.01.05. 12:24:15

én jobban élek mint 4 éve, mert nem 36% SZJA-t kell fizetnem, csak 16-ot. ti meg bekaphatjátok.

Netuddki. 2013.01.05. 12:58:47

Megvan a luxus 4 kerék, felépült a villa is medencével ami kell. Most már csak olcsóbban kéne fűteni azt a fránya medencét és a szaunát vazze...

Netuddki. 2013.01.05. 13:00:58

@pánpéter: "én jobban élek mint 4 éve, mert nem 36% SZJA-t kell fizetnem, csak 16-ot. ti meg bekaphatjátok."

Ja, kisfácán! 66% helyett csak 51%-ot nyúl le rajtad a zállam (+27% ÁFA-t). Örülj, mint majom a farkának, van miért B+!

kzoltana 2013.01.05. 13:01:31

Ó, Orbán-rezsim! Eközben rozsdaboglya arzénhadművelet a végeken.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3640_a_mi_utanfutoink

Hola (törölt) 2013.01.05. 13:36:06

@pánpéter: Te meg csinálj magadnak egy kistestvért!

drolt 2013.01.05. 15:28:08

@pánpéter: én bekaptam..., ha ez neked jól esik, lelked rajta,mert szép álmaid lehetnek több ezrek elszegényedéséről.
Én rosszabbul élek, sokkal rosszabbul, mert a 16 % egy dolog, de mellette 55 féle adót fizetek!!! Ha kell a lista, összeállítottam..., mert magam se akartam elhinni...

fafej 2013.01.06. 00:47:00

@pánpéter: B..meg,akkor nekem miért nem lett magasabba a fizum?????

Tibor Nyisztor 2013.09.26. 08:19:06

Nagyon jó az irás ,nekem teljesen olyan mint a Gundel kvízmüsorának a "KÖVETKEZŐ" nek a végén levő játék amikor az a helyes válasz ha az ígazság ellentétjét mondja a játékos.Az a legnagyobb baj hogy ezt a játékot a Fidesz országos szinten velünk játsza tét a bőrünk!
süti beállítások módosítása