HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2017.03.09. 15:24 viktorianus

Különadót mindenre, ami rosszabb minőségű, mint nyugaton!

Nagyon tetszik, hogy a kormányunk foglalkozik azzal, hogy a magyarországi mogyorókrémek nem pont olyanok, mint a nyugat-európai változataik.

Szeretném jelezni, hogy van egy-két egyéb terület, ahol különbségek fedezhetők fel, tehát legalább ilyen határozott fellépésre van szükség.

1. A magyar kórházi ellátás minősége messze elmarad a német és az osztrák területeken tapasztalhatótól. Ez ellen úgy lehetne tenni, ha különadót vetnének ki a magyar kormány tagjaira, a kormányzati gépkocsik által használt parkolóhelyekre, és maximalizálnák a kormány által elkölthető reklám-büdzsét.

2. A magyar közoktatás minősége lényegesen rosszabb, mint a skandináv országoké. Ez ellen jó megoldásnak tűnne, ha különadót vetnének ki a magyar kormány tagjaira, a kormányzati gépkocsik által használt parkolóhelyekre, és maximalizálnák a kormány által elkölthető reklám-büdzsét.

3. A magyar utak sokkal rosszabb minőségűek, mint az osztrákok. Kézenfekvő lenne, ha különadót vetnének ki a magyar kormány tagjaira, a kormányzati gépkocsik által használt parkolóhelyekre, és maximalizálnák a kormány által elkölthető reklám-büdzsét.

4. A magyar rendőrség rosszabb körülmények között kénytelen dolgozni, mint a francia. Nyilvánvalóan javítana a helyzeten, ha különadót vetnének ki a magyar kormány tagjaira, a kormányzati gépkocsik által használt parkolóhelyekre, és maximalizálnák a kormány által elkölthető reklám-büdzsét.

5. A magyar köztelevízió csatornái nézhetetlenebb, mint az olaszoké. Egyik megoldás az lehetne, ha különadót vetnének ki a magyar kormány tagjaira, a kormányzati gépkocsik által használt parkolóhelyekre, és maximalizálnák a kormány által elkölthető reklám-büdzsét.

6. A magyarországi romák életkörülményei sokkal rosszabbak, mint a spanyolországiaké. Ez egycsapásra megoldódna, ha különadót vetnének ki a magyar kormány tagjaira, a kormányzati gépkocsik által használt parkolóhelyekre, és maximalizálnák a kormány által elkölthető reklám-büdzsét.

7. A magyar vasúti kocsik és vasútállomások sokkal koszosabbak, mint a holland társaik. Nagyszerű megoldásnak tűnne, ha különadót vetnének ki a magyar kormány tagjaira, a kormányzati gépkocsik által használt parkolóhelyekre, és maximalizálnák a kormány által elkölthető reklám-büdzsét.

8. A magyar állami posta alacsonyabb szinten képes ellátni a feladatit, mint a brit. Sokat segítene a helyzeten, ha különadót vetnének ki a magyar kormány tagjaira, a kormányzati gépkocsik által használt parkolóhelyekre, és maximalizálnák a kormány által elkölthető reklám-büdzsét.

Remélhetőleg ezen tűrhetetlen különbségek ellen is határozottan fel fog lépni a magyar kormány. Tényleg másodrangú állampolgárok a magyarok, amíg ezek a különbségek megvannak. Ha nem tesznek ezek ellen ugyanolyan határozott lépéseket, mint a zabpelyhek védelmében, akkor tudni fogjuk, hogy Soros György pénzeli őket. Ez esetben is jó megoldásnak tűnne, ha  különadót vetnének ki a magyar kormány tagjaira, a kormányzati gépkocsik által használt parkolóhelyekre, és maximalizálnák a kormány által elkölthető reklám-büdzsét.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr412325181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OkoskaTo:rp 2017.03.09. 17:52:48

Vagy kezdjük a legelején: Különadót a magyar politikusokra! Azok aztán sokkal silányabbak, mint a nyugati példányok.

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.09. 20:09:44

Ugyanmár nem a rosszabb minőség miatt találták ki a különadót, az csak ürügy a parasztnak. A cél, hogy még több adót fizettessenek a lakossággal, és a CBA segítése.

Budapest a kutyaszar városa 2017.03.09. 20:22:51

A különadót követelhetjük a komplett kormányzási tevékenységre is, de mint tudjuk, ez csak ürügy, egyszerű pénzbehajtásról van szó. Sosem elég a lopott pénz mennyisége, a fidesznyikek étvágya mint a romlott húsban nyüzsgő lárváké: határtalan !

Netuddki. 2017.03.09. 20:30:13

Nem különadó kell, hanem drasztikusan csökkenteni kell a fizetésüket. A bankszámla kivonataikat meg kirakni a netre.

vackor1 2017.03.09. 20:44:40

Ésszerűnek tűnik - vagy mostanság már észszerű , de remélem ezt gyorsan visszacsinálják , a megoldásban valószínűleg segítene ha " különadót vetnének ki a magyar kormány tagjaira, a kormányzati gépkocsik által használt parkolóhelyekre, és maximalizálnák a kormány által elkölthető reklám-büdzsét" - és még vidámságot is okozott a cikk, pedig a sorok között - nem is annyira - elrejtve nagy igazságok vannak ... :)))

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.03.09. 21:12:02

Vessünk ki különadót a 2/3-ra is mert nálunk ez csak egy nagy kisebbség (45%), miközben az értelmes országok többségében 66%.

Jakab.gipsz 2017.03.09. 21:37:30

Vessünk ki külön adót Soros Gyurira. Agyrém amit ez a szélhámos Gyuri produkál.
A nyugat pedig ezt az agyrémet Popper-Soros "Nyitott társadalmát és ellenségeit" majmolja.
Reklamációért kéretik hozzá fordulni, azért vacak minden úgy ahogyan az van.
Aki nem érti az olvasgasson egy kicsit.
Az amcsik is bekapták mint kacsa a nokedlit, lám-lám a tudomány-filozófia soha sem volt a nyugat erős oldala.

Nem Viktor főnök (demokratikusan megválasztott) a hülye (na jó egy kicsit mamlasz), hanem a Soros Gyuri társadalom-filozófiája a hülyeség, azt a munkát amit propagál, komoly filozófusok soha sem vetették kritikai elemzés alá, szemenszedett hazugság és marhaság, az is hülye aki komolyan veszi.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.03.10. 19:27:39

@Jakab.gipsz: Ami számunkra szarkasztikus vicc, az egy hozzád hasonló nyominger jobbunista számára helyeselt aljasság. Annyira vakhitű vagy, h már már hivatásosnak tűnsz.
süti beállítások módosítása