HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2012.09.05. 12:52 viktorianus

A Baltás külügyminiszter

Martonyi János hat nap után megszólalt a Baltás ügyben. Nem, nem mondott le. Inkább tőle szokatlan módon: hazudott tévedett. Már úgyis mindegy alapon.

Azt hazudta Abban tévedett, hogy az azeri kormány - ígéretét megszegve - kegyelmet adott a baltásnak. Ugye, az képtelenség, hogy egy külügyminiszter nem tudja megkülönböztetni a kormányt az államfőtől? A kormányzati jogköröket az államfői jogköröktől? Vagy mégis lehetséges?

Csak jelezném, hogy még 2012. júliusában az Azeri Gumiszerelők és Kereskedők Szövetségének Nemzeti Dalárdája is írásban garantálta, hogy ők biztosan nem fogják szabadon engedni Safarovot.

Vajon Martonyi úr mikor küldi el a Magyar Nemzetnek azt az iratot, melyben az azeri államfő vállalja, hogy nem fog kegyelmet gyakorolni nemzeti hősük felett?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr174756580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása