HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2013.05.10. 14:38 viktorianus

Kommunikációs javaslatok, trafikmutyi ügyben

Előzetes tanulmány (konkrét javaslatokkal) arról, hogy miként kommunikáljuk az ún. trafikmutyi ügyet úgy, hogy számunkra ne legyen kellemetlen a kialakult helyzet? Fontos, hogy gyorsan reagáljunk ha újabb tény kerül nyilvánosságra. Javaslataink az alábbiak.

1. Selmeczi Gabriella - miközben vaníliás kiflivel kínálja a sajtó megjelent képviselőit - az alábbiak szerint tartson sajtótájékoztatót.
"Semmiféle hangfelvétel nem készült Szekszárdon. A HVG által megszellőztetett, hangsúlyozottan nem létező hangfelvételen egyébként sem a szekszárdi polgármester, hanem a szexárdi Laborc Sándor hangja hallható. A lista, amiről a nem létező felvételen beszélnek csak a polgármester úr születésnapi bulijának a meghívottjainak listája. A nem létező hangfelvétel egyébként is erősen manipulált: a szekszárdi nyugdíjasház átadásakor elhangzott beszéd anyagából vágta össze Gyurcsány Ferenc (milliárdos). Egyébként pedig nem létező hangfelvételeket közzétenni bűncselekmény."

2. Lázár János közleményben jelentse ki, hogy:
"A dohánymutyi pályázati anyaga nem nyilvános, a győztesek adatai főleg nem. Aki bármely nyertes mutyistát nevén meri nevezni, az személyes adatokkal való visszaélést követ el, és nyolc év börtönnel büntethető. Egyúttal jelezném, hogy a helyi polgármestereknek joguk, sőt kutya kötelességük tájékozódni a helyi mutyikról, és azokat véleményezniük is kell, még az előkészítési szakaszban. Ehhez természetesen rendelkezésükre áll a mutyira jelentkezők listája, mely nyilvános, bárki (ismétlem: bárki) számára megtekinthető volt és lesz."
A közleményben ne fejtsük ki, hogy a "bárki" szó jelentését másképpen értelmezzük.

3. Gulyás Gergely adjon ki közleményt, mely szerint:
"A szekszárdi mutyi egy helyi ügy. Helyi ügyekkel nem foglalkozik a párt, a kormány, a miniszterelnök, a frakció, és a békemenet."
Amennyiben más településen is napvilágra kerülne a helyi mutyi valamely részlete, akkor az is automatikusan helyi ügyként kezelendő.

4. Általános hangulatjavító intézkedésként Rogán Antal jelentse be, hogy a karóráját is elárverezi, indulhat a licit. A befolyt bevételt a mutyi-ügyben lejáratódott nyertesek között fogja szétosztani, egyenlőtlen arányban. A mutyiból sajnálatos módon kiesetteknek egy nemlétező kör-emailben küldjünk tájékoztatót arról, hogy egy esetleges újabb pályázatnál az órát megnyerő nyertes előnyt fog élvezni.

5. Pálffy István jelentse ki, hogy nem dohányzik.

6. Szükség esetén egyik (eddig ismeretlen) parlamenti képviselő verje össze az anyósát. A süketnéma ékszerteknőst mindenképpen fonja bele a magyarázkodásba, az ilyesmi mindig szimpátiát kelt. Célszerű lenne, egy olyan képviselőt választani, akinek mondjuk éppen az apósa is nyert egy mutyi-trafik jogot.

7. Az M1, az M2, a Duna Tv, és az MR1 tűzze műsorára a Lúdas Matyi című műsort. Előtte a közszolgálati híradók foglalkozzanak a Hajdúbét és Bajndai Gordon (milliárdos) ügyeivel.

8. A gazdasági miniszter jelentsen be megszorításokat. Az ilyen, kevésbé kellemetlen hírek elvonják a figyelmet a mutyiról.

Jelen tanulmány nem megrendelésre készült. ;|
Jelen tanulmányért nem kérünk soron kívüli trafik-kiutalást (négyet). ;\
Jelen tanulmány részben és egészében is felhasználható.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr615293713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.05.10. 17:20:59

Safarov elüzletelése óta tudható ezek a srácok velejükig rohadtak,morál,erkölcs náluk nem létező fogalmak!Ami nem derül ki az nem bűn,ha kiderül akkor hazudnak róla legalább 3-szor és egybbkéntisazelmúltnyócév...
süti beállítások módosítása