HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2015.04.30. 16:05 viktorianus

A Lajos már (még) a kormányban van?

Ő beszólhat a legismertebb bankvezérnek, a labdázgató szövetség elnökének. Akár többször is. Ha kedve van beszólhat Lőrinc barátnak. De beszólhat a Nagy Öregeknek is. Ma megtörtént az is, hogy az önálló lábon álló Nemzeti Vő számára kiírt közbeszerzési eljárást elkaszálta.

Ha paranoid lennék még azt gondolnám, hogy a kormányon belül van egy simicskista beépített ügynök. De hát ezt ugye kizárhatjuk? Nyilván tudnának róla, ha a Lajos embere lenne. Biztos átesett többször is a tüdőszűrésen. Biztos, hogy kirúgták volna, ha TBC-t diagnosztizáltak volna nála. És akkor már biztos megkérdeznék azt is, hogy honnan is van a gyermeki lakóingatlan? De nem rúgták ki, tehát gyanún felül áll - a bársonyszékében.

De mi van, ha mégis tudják róla, hogy a Lajosé? És mégsem rúgják ki. Mit tudhat, ami miatt az egykori táskahordó kaján vigyorral szólhat be, és tehet keresztbe a szeretett vezető legszűkebb körének?

És ott van még persze a Vitrines Titkos Tanácsos úr kérdése is. (A tolmácsos néniről már szó se essék!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr537415848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása