HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2017.01.25. 15:08 viktorianus

Olimpiai sajtóközlemény 2024-ből

A BKK közleménye - 2017. január 24-én:

A Széll Kálmán téri óra javítása folyamatban van, jelenleg a meghibásodott vezérlést és a kapcsolódó elektronikát alakítják át. Mivel lényegében a vezérlés újraszerelése történik, az pedig nem késztermék, hanem minden egyes eleme egyedi fejlesztésű és kialakítású, a javítás nem néhány óra alatt elvégezhető folyamat, annál időigényesebb. A kivitelező tájékoztatása alapján az átalakítás két-három hétig tart, az újbóli üzembe helyezés pontos időpontjáról később tudunk tájékoztatást adni.

Az Olimpiai Stadion gondnokának közleménye - 2024. augusztus 17-én:

Az Olimpiai Stadionban található fáklya javítása folyamatban van, jelenleg a meghibásodott vezérlést és a kapcsolódó elektronikát alakítják át. Mivel lényegében a vezérlés újraszerelése történik, az pedig nem késztermék, hanem minden egyes eleme egyedi fejlesztésű és kialakítású, a javítás nem néhány óra alatt elvégezhető folyamat, annál időigényesebb. A kivitelező tájékoztatása alapján az átalakítás két-három hétig tart, az újbóli üzembe helyezés pontos időpontjáról később tudunk tájékoztatást adni.

Ha Budapestnek "nem önzetlen, sanda és alamuszi" főttpolgármestere lenne, hanem egy olyan "aki Budapestet szereti", akkor nem beszólogatna azoknak, akik úgy szeretnének egy normális országban élni, hogy nem vándorolnak ki; hanem elbattyogna egy aláírásgyűjtő ponthoz, és aláírná a budapesti olimpiáról szóló népszavazási kezdeményezés aláíróíveit. Ha legalább annyira szeretné Budapestet, mint a római polgármester Rómát.
De nekünk csak egy ilyen bunkó egyszerű Trumplós jutott...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr9012155109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása