HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2015.09.07. 11:42 viktorianus

Nem takarítanak a menekültek maguk után!

Tele van a Facebook fideszesek és jobbikosok felháborodott bejegyzéseivel, hogy a vonuló migránsok szemetet hagynak maguk után. Pluszban mindig igyekeznek megjegyezni, hogy a rohadt libsiknek illene utánuk takarítaniuk.
Én ezt nem értem! Én még nem olvastam olyanról, hogy jobboldali szavazók rohannak rendbe tenni a fővárost egy-egy román-magyar meccs után. És olyat sem, hogy pénzt gyűjtenének a megrongálódott rendőrautók és utcabútorok megjavítására. Vagy ezt is csak eltitkolja a bal-libsi sajtó?

aaa_24.jpg

A másik nagy problémája a jobbosoknak, hogy a menekülteknek van okostelefonjuk. Én elképzelhetőnek tartom, hogy színes tévéjük is volt otthon, meg porszívójuk is. Csak lehet, hogy mikor ágyúzás miatt összedől egy ház, akkor ezek a műszaki cikkek elromlanak. Szerencsére én nem tudom, mert a mi házunkat még nem érte találat. Ha pedig ezeknek a rohadt menekülteknek még csak meg sem semmisült a házuk, akkor azt is el tudom képzelni, hogy eladták a tévét és a porszívót. De ha olyan balekok, hogy még csak el sem adták, és csak úgy elindultak Európa felé, akkor lehet, hogy csak azért nem hozták magukkal a tévét és a porszívót, mert nem akarták a kedves G. Orbán rajongókat ilyesmivel hergelni.

Vajon milyen érzés lehet muszlimként menekülni az iszlám elől? Mintha Európában valami őrület folytán újra lenne inkvizíció, és a keresztények tömegesen menekülnének az arab világba - okostelefonnal a kezükben, maguk után szemetet hagyva.

komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr57766932

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fegyverek elől, vagy fegyverek mellől menekülnek? 2015.09.08. 11:14:03

Menekülni kellett neki, mert nem bírta elviselni, hogy két géppuskával kellett irtania az ellenségeit.  
süti beállítások módosítása