HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2015.09.18. 22:02 viktorianus

A miniszterünk szembe megy a hülyékkel

Tekintetes Vitéz dunakeszi Szájjártató Péter úr!

Nem tudom észre tetszett-e venni, de Önnek újabban rengeteg hülyével van dolga!

Hülye a francia külügyminiszter, Laurent Fabius. Hülye az osztrák kancellár, Werner Faymann. Hülye a svéd miniszterelnök, Stefan Lofven. Hülye a német alkancellár, Sigmar Gabriel. Hülye az Európai Parlament alelnöke, Gianni Pitella. Hülye a román miniszterelnök, Victor Ponta. Hülye a horvát miniszterelnök, Zoran Milanovic. Hülye a szerb miniszterelnök, Aleksandar Vucic. Hülye az ENSZ főtitkára, Ban Ki Mun.

Van az a régi vicc, amikor a sztrádán mindenki szembe száguld a forgalommal. Borzalmas érzés lehet Önnek, ezt nap mint nap a valóságban is átélni: csak úgy özönlenek szemből a hülyék.

De Ön ne csüggedjen, és semmiképp ne forduljon vissza! Vezesse nemzetünket továbbra is a helyes irányba, és ne is foglalkozzon a sok betoji, ijedten ránk dudáló hülyével. Majd idővel ők is mind megfordítják a maguk kis korhadt szekerét, hogy a mi keréknyomunkat kövessék.

aaa_25.jpg

69 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr437799306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andras J Fazekas 2015.09.18. 23:02:01

Vicces akartál lenni "viktorianus"?

Nem jött össze.

Költői kérdés:

"Miért van az, hogy mindig a leggyávábbaknak van a legnagyobb pofájuk?"

Ursae Minoris 2015.09.18. 23:56:02

Csak a teljesség kedvéért jegyezném meg, hogy kihagytad az Egyesült Államok elnökét Barrack Obamát, az Európai Bizottság vezetőjét Jean-Claude Junckert, a német kancellárt Angela Merkelt továbbá Ferenc pápát.

Egyébként stimmel.

Ursae Minoris 2015.09.19. 00:02:42

Persze az is lehet, hogy ezeket a magyar vezetés más tagjai hülyézték le, a lényegen nem változtat.

Gerilgfx 2015.09.19. 03:29:43

orbán abban hibás, hogy képtelen előre gondolkodni, mindig csak válaszokat akar adni, de előbbrébb járni, akár egyetlen lépéssel, még sosem sikerült neki.

például lassan háborús viszály van kialakulóban szerbiával, mégsem kezdték el kicsomagolni a tankokat, harcjárműveket, hadifelszerelést.

tudni lehetett 2-3 napja, hogy horvátország felől is özönleni fognak a menekültek, orbánék mégsem tettek semmit, csak üldögéltek, hogy milyen ügyesek.

a fidesz teljesen alkalmatlan a helyzet kezelésére.

dr. jenőke (jenőke) 2015.09.19. 06:39:13

Vezesse nemzetünket továbbra is a helyes irányba...
?
Egy körbe-körbe-körbe pályán, ahol néhány forint egy menet nem mindegy?

2015.09.19. 07:44:54

Nincs új a nap alatt! mindent elmondták már!

"Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenntartsa saját uralmát!" Tolsztoj Leo 1902! beszoptuk!
Törvényszerűen mondhatjuk ki: hitvány idősebb nemzedékek mellett felnőtt ifjúság még hitványabb. Szabó Dezső 1921!
Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom... csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó! Márai Sándor
"A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." (Márai Sándor)
„Mi felakasztjuk a kis tolvajokat, a nagyokat kinevezzük politikai posztokra!” Mondta volt Esopus!

Agysebész migráns 2015.09.19. 11:27:31

Európa abban téved, hogy a migránsokat terelgeti vonatokra, meg táborokba.

Pedig nem őket kellene, hanem.

A migránsok csak az eszközei az agressziónak. Azok ellen kell fellépni, akik a migránsokat fegyverként használják.

Agysebész migráns 2015.09.19. 11:33:15

"Hülye a francia külügyminiszter, Laurent Fabius. Hülye az osztrák kancellár, Werner Faymann. Hülye a svéd miniszterelnök, Stefan Lofven. Hülye a német alkancellár, Sigmar Gabriel. Hülye az Európai Parlament alelnöke, Gianni Pitella. Hülye a román miniszterelnök, Victor Ponta. Hülye a horvát miniszterelnök, Zoran Milanovic. Hülye a szerb miniszterelnök, Aleksandar Vucic. Hülye az ENSZ főtitkára, Ban Ki Mun."

Nem hülyék ezek egyik sem.

Az a baj velük, hogy nem Európa érdekeit szolgálják, és nem az európai emberek érdekeit nézik.

Bafana 2015.09.19. 11:35:56

Ti akarjátok Orbánékat leváltani? Így? Hülyézéssel, Kertitörpézéssel, diktátorozással és főleg demagógiával?? Így soha nem fog menni.
viktorianus, nem láttalak Ásotthalmon szemetet szedni, vagy segíteni az ott élő meggyalázott embereknek. Így nem fog menni...

2015.09.19. 11:45:45

A valóság meg az, hogy ezúttal tényleg mindenki hülye és mintha velünk akarna kibaszni. Mennyivel egyszerűbb átküldeni az egész hordát, mi úgyis elvisszük a balhét, hozzá vagyunk szokva... Horvátországnak simán megérett egy vaskos eu bünti.

2015.09.19. 11:50:48

A felsorolt külföldi urak és hölgyek többsége egyszerűen ballib, lib, bal vagy valami hasonló.
Összezárnak ebben a muzulmán betörés, multikulti kérdésben. Aztán meg egymást is hátba szúrják, korábbi mondataikkal totálisan ellenkező dolgokat lépnek meg. Náciznak ott, ahol nincsenek is nácik.
Nem csak az ananászhajú gyerek nem ért velük egyet, de a saját választóik is undprodva nézik, amint Európa elveszejtésére törnek.

Szijjártó és Orbán nem zsenik. Csak azt tették, amit minden józanul, európaiként gondolkodó ember tenne. Nem lenne egy kirívó tett az övék egy egészséges világban, önazonos Európában. Az a tragédia, hogy a józan, határozott cselekvés ennyire kivételes, megdöbbentő jelenség lett mára Európában.
Az európai polgárok többsége most szemben áll azzal, amit a muzulmánbarát politikusaik művelnek. De biztos Európa polgárai a hülyék. Legalábbis hülyének vannak nézve.
A nyugati politikusok száguldanak szembe a forgalommal, mint az őrültek.

Заграница нам поможет, запад с нами. (törölt) 2015.09.19. 12:00:24

@Ursae Minoris: Merkelt a németek is szégyellik ma már. Ferenc pápát a katolikusok jó része egy médiabohócnak tartja. Obama meg szépen belelovallta az USA-t egy csomó konfliktusba, de legalább a kibombázott emberek nem hozzájuk futnak, mert kicsit messze vannak.
Viszont az USA a muzulmán inváziót sikeresen használja fel (generálja?) Európa meggyengítésére.
Nem kellett volna szétlőni Líbiát, Szíriát, Irakot, Malit, Afganisztánt.
Érdekes módon az USA szövetséges arab diktatúrákat nem érte el.az "Arab Tavasz" kódnéven futó művelet. Meg a menekültek se a dúsgazdag, USA szövetséges olajállamokat rohanták meg, hanem az USA-val most sok tekintetben.szembenálló E

Brix 2015.09.19. 12:01:34

Orbán soha nem volt ennyire népszerű mint most, akár hazai vagy európai szinten tekintve. A ballib politika meg tovább hiteltelenedik....

Tiborpapa 2015.09.19. 12:02:35

Orbán egy farok, és csóválja, csóválja...

Заграница нам поможет, запад с нами. (törölt) 2015.09.19. 12:02:55

@Ursae Minoris: Merkelt a németek is szégyellik ma már. Ferenc pápát a katolikusok jó része egy médiabohócnak tartja. Obama meg szépen belelovallta az USA-t egy csomó konfliktusba, de legalább a kibombázott emberek nem hozzájuk futnak, mert kicsit messze vannak.
Viszont az USA a muzulmán inváziót sikeresen használja fel (generálja?) Európa meggyengítésére.
Nem kellett volna szétlőni Líbiát, Szíriát, Irakot, Malit, Afganisztánt.
Érdekes módon az USA szövetséges arab diktatúrákat nem érte el.az "Arab Tavasz" kódnéven futó művelet. Meg a menekültek se a dúsgazdag, USA szövetséges olajállamokat rohanták meg, hanem az USA-val most sok tekintetben szembenálló EU-t. Merkel és az európai elit lehallgatása... Ukrajna megpuccsolása... Szabadkereskedelmi megállapodás... Iszlámista menekült-ostrom...

Minden összeér!

Заграница нам поможет, запад с нами. (törölt) 2015.09.19. 12:08:08

@Brix: lassan félre is fogja állítani a világ csendőre... jön egy "Magyar Tavasz" művelet. Jönnek az amerikai, román, német békefenntartók. Gyurcsány pedig újra hatalomra lesz segítve. Mert azt már nyugaton is látják, hogy Gyurcsány ha megfeszül se tud 8-10%-nál több szavazatot összekaparni. Jöhet az ukrajnai forgatókönyv. Majd hivatkoznak arra, hogy a széljobbtól kell megvédeni a zsidóságot, cigányságot, "menekülteket".

dunántúli gyerek 2015.09.19. 12:17:38

Szíjjjártó valóban kissé erősen fogalmaz, alapvetően viszont tényleg (majdnem) mindenki hülye.

Illetve fingja nincs senkinek, mi folyik itt, amíg nem ér a barna veszedelem a kapujához. Jól látszik ez az osztrák és horvát fordulaton....

Majd akkor lesz igazi veszekedés, amikor a németek végre elbírálják a függőben levő 300.000 menekültkérelmet és visszatoloncolják őket (pl. nekünk). Azok az országok szívnak majd, akik becsületesen regisztrálták a menekülteket, akik meg basztak mindenre, röhögnek majd a markukba.

Netuddki. 2015.09.19. 12:31:22

@Bafana: "Ti akarjátok Orbánékat leváltani? Így? Hülyézéssel"

Ostoba fidesztroll! Nem a blogíró hülyézik, hanem a "luxusvilla" petya gazdád...

KernErv 2015.09.19. 12:39:16

Viktoriánus, a legnagyobb hülye Te magad légy /vagy/! :)

Potyka Kálmán 2015.09.19. 12:46:12

Nem azt mondta hogy "hülyék" hanem hogy képmutatók.

De a blog saját maga nevetségességét hangsúlyozná ki ugye. ha mindenhova képmutatót írnál a hülye helyett?

Röviden: hülye mindenki aki nem Gyurcsány Ferenc.

Utóirat: aki odatartja az arca másik felét is, azt képen csapják.

gurigapapa 2015.09.19. 12:48:07

Ha már a sztrádánál tartunk, meg kell említeni, hogy nem Szíjjártóék mennek szembe a forgalommal, hanem a fent említett lehülyézett pár politikus. Az európai emberek többsége ugyanis egy irányba megy velünk a sztrádán. De ez majd akkor fog igazán kiderülni, ha az adott országokban választás lesz; lesz bőven meglepetés.

Az a baj, hogy egyedül Magyarország adott világos választ a menekültkérdésre - nem engedjük be őket -, hogy ez a válasz jó-e vagy sem, arról lehet vitatkozni. De a fent lehülyézett urak-hölgyek milyen világos választ adtak? Semmilyet; egymásnak ellentmondóan nyilatkoznak, egyik nap ellenőrzik a határokat, másnap megnyitják, harmadnap megint ellenőrzik, egyik nap még nincs felső határ a menekültfogadásban, másnap már van, ki tudja ezt követni? Magyarország legalább valamennyire következetes.

gurigapapa 2015.09.19. 12:50:19

@gurigapapa: tegyük hozzá, hogy mi is csak szeretnénk "nem beengedni" a menekülteket, de a gyakorlatban a szerbek és horvátok előszeretettel tolják át a problémát hozzánk.

tralalala 2015.09.19. 12:52:06

@gurigapapa: "Az európai emberek többsége ugyanis egy irányba megy velünk a sztrádán."

Úgy van. Lesz nagy meglepetés, mikor FPÖ meg Le Pen kormányok alakulnak.

vajdasagi 2015.09.19. 12:55:27

@dunántúli gyerek: E téren teljesen egyetértünk. (Általában nem így van ez.)

Azt azonban megjegyezném, hogy egy külügyminiszternek nem kéne "kissé erősen" fogalmaznia. Az egy olyan műfaj, amit fehér kesztyűben végeznek. Nincs semmi haszna az ő verbális kirohanásainak, hosszú távon meg kárunk lesz belőle.

De azért a mostani helyzetértékeléseddel egyetértek.

vajdasagi 2015.09.19. 12:57:49

@Potyka Kálmán: Egy külügyminiszter nem nyilatkozik ilyeneket. Úgyhogy emiatt ő alkalmatlan a feladatára. Noha a CNN-interjút elég jól végigcsinálta.

na4 2015.09.19. 13:07:08

Te meg egy konformista hülye vagy.

manager2008 2015.09.19. 13:27:38

@dunántúli gyerek: A diplomácia egy szakma. A focihuligán egy másik, de a művelőit nem lehet cserélgetni egy adott feladaton belül, ahogy a hentest és a sebészt sem (pedig mindkettő hússal dolgozik), mert abból még baj is lehet. Szégyen hogy ilyen emberek rontják a magyarok hírét.

Tudományos libsizmus 2015.09.19. 13:32:50

Egyik hülyébb, mint a másik, lássuk be.

Tudományos libsizmus 2015.09.19. 13:43:17

@Gerilgfx:
Mondjuk egy nap alatt gyodát húztak a határra, de ne szólj senkinek. A kerítés építése pedig folytatódik.

Emlékszel még, mi volt pár hónapja? Nincs menekültválság, az egész csak Orbán kamuja.

A liberálisok felfogni sem képesek, mi történik körülöttük, hiszen egy kitalált világban élnek.

dunántúli gyerek 2015.09.19. 13:45:32

Én pl. nem értem, hogy ha 24 óra alatt 14000 migráns érkezik a horvátokhoz, akkor hogyan tudják kiszámolni a szlovének hogy ők 1000re számítanak?

Abban nincs semmi meglepő, hogy a horvátok összeroppantak, ausztriában sem ment gond nélkül ugyanennyi az első 48 órában...az viszont meglepő, amit a horvát libsi előzőleg handabandázott

a nagy hohoohooo 2015.09.19. 13:49:46

@Tudományos libsizmus:
Navégre:" Tudományos libsizmus 2015.09.19. 13:32:50
Egyik hülyébb, mint a másik, lássuk be.",húgy valaki kimondta...és sajna eddig nem voltam képes,a csuklás a röhögéstől amiket fentebb eladának jobbról lefoglalta a kezem...mostmár a sok hideg víz hat....ha így folytatódik a jobboldali ökörkör...víziszonyom lesz........
Pá...hukk....ba+....

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2015.09.19. 13:55:19

hat en nem nagyon latom, hogy szembe jonnenek. a felsoroltak kozul nehany nulla erintettseggel nyomja az altalanos bullshitet a magas lorol. a maradek meg hetente, naponta valtoztatja a hozzaallasat attol fuggoen, hogy mi tortenik naluk, mennyire kerultek perpillanat szopora. pl alig par oraja vallottak be a horvatok, hogy nyiltan hazudnak de leszarjak.

dunántúli gyerek 2015.09.19. 13:58:03

@Gerilgfx: Na ne hazudozzunk.

'orbán abban hibás, hogy képtelen előre gondolkodni, mindig csak válaszokat akar adni, de előbbrébb járni, akár egyetlen lépéssel, még sosem sikerült neki.'

- jelenleg mindenki másnál előrébb gondolkodunk és cselekszünk. Persze jobb lenne ha már záhonytól ausztriáig érne a kerítés, de ez van.

'például lassan háborús viszály van kialakulóban szerbiával, mégsem kezdték el kicsomagolni a tankokat, harcjárműveket, hadifelszerelést.'

- nincs igazi konfliktus csak pánik. Az egész hadsereg a határon van...:(

'tudni lehetett 2-3 napja, hogy horvátország felől is özönleni fognak a menekültek, orbánék mégsem tettek semmit, csak üldögéltek, hogy milyen ügyesek.'

- a szerb kerítés az utolsó pillanatban készült el, és rögtön húzni kezdték a horvát drótot (számítottak arra hogy a horvátok nem fogják bírni...)

has 2015.09.19. 14:25:42

@Gerilgfx: íszámára az a fontos, hogy a maga által gerjesztett problémákat megoldhassa

DarthVader 2015.09.19. 14:30:12

@tralalala:

Semmiféle meglepetés nem lesz, amikor nevezettek kormányt alakitanak. A meglepetés utána jön. Hogy tudniillik ez mennyire lesz jó Európának, és főként mennyire lesz ez jó nekünk. Na az lesz a kurva nagy meglepetés.

♔bаtyu♔ 2015.09.19. 14:39:12

Nem hülye, hanem okos. Most akkor kritizálja saját kerítését, saját rendőrségét akik nem lefújták, hanem nagyon megverték a bevándorlókat? (Mellesleg jogosan).

Szíjártó pedig mégis mit csináljon, ismerje el, hogy a vádak alaposak? A francia eleve azon problémázik, hogy Mo. csak keresztényeket fogadni be. Akik amúgy a szlovákok voltak, de végül is tökmindegy, hiszen otthon pontosan azt csinálják, amit mi.

♔bаtyu♔ 2015.09.19. 14:41:10

@dunántúli gyerek: Igen, Orbánék végül is csak pár nappal vannak lemaradva. Ez a többihez képest semmi.

A románnak pedig ugyanolyan nagy az arca mint a horvátnak volt, ismerve a románokat, hasonlóan oldanák meg mint a horvátok.

♔bаtyu♔ 2015.09.19. 14:46:46

@Tudományos libsizmus: Igen, nézem, a blogjaikban is hetekkel vannak lemaradva. Arról beszél, hogy húha, Orbánt elitélik, mert lezárta a határokat, holott sokan eleve egyidőben velünk zárták le a határaikat. Dánok, svédek, németek. Már aki erre egyáltalán képes.

1ghost 2015.09.19. 15:14:43

@Andras J Fazekas:

Drága András JBC Fazekas!

Ha mán' föltettél egy költői kérdést, hát hadd tegyek fel én is kelmednek egyet.

Mondd, Te mint orbán udvari DíszBarma, hogyan tudod eldönteni, hogy a világban mások számára mi vicces, és mi nem?

a nagy hohoohooo 2015.09.19. 15:22:57

@vajdasagi: " vajdasagi 2015.09.19. 12:57:49
@Potyka Kálmán: Egy külügyminiszter nem nyilatkozik ilyeneket. Úgyhogy emiatt ő alkalmatlan a feladatára. Noha a CNN-interjút elég jól végigcsinálta. "
Látod, látod, te is igazolod, hogy sokat kell előbb olvasni ahhoz, hogy írásra vetemedjen valaki...
Ne mond ,hogy neked van választójogod ,de a sárga ház gumiszobájában a csendes őrülteknek nincs....ez az igazságtalanság .
Vedd le lécci a szemüveged ,had jusson be némi fény a sötét fejedbe legalább a pupillákon át.

Csak főcímekben:

Hungary: Europe not ready for 'millions' of migrants - CNN.com
Videotalálatok erre: cnn-interjú szijjártó▶ 5:28
www.cnn.com/.../europe-migrant-crisis-hungarian-fm-...
3 napja
CNN's Hala Gorani speaks to Hungarian Foreign Minister Peter Szijjarto about his country's ...
Külföld: Szijjártó égett egy kicsit a CNN-en - NOL.hu
nol.hu/kulfold/szijjarto-egett-egy-kicsit-a-cnn-en-1563581
3 napja - Interjú közben igazította helyre Szijjártó Pétert a CNN műsorvezetője. ... Gorani megkérdezte Szijjártót arról is, hogy Röszkén a rendőrök miért ...
Index - Külföld - Szijjártó tízmilliós tömegről vizionált a CNN-en
index.hu/kulfold/2015/.../szijjarto_tizmillios_tomeget_vizionalt_a_cnn-e...
3 napja - Szijjártó Péterrel készített interjút a CNN. A magyar külügyminiszter Hala Gorani, a csatorna szíriai származású műsorvezetőjének azt ...
Szijjártó vitába szállt a CNN sztárjával - Origo
www.origo.hu/.../20150916-szijjarto-vitaba-szallt-a-cnn-sztarjaval.html
3 napja - Interjút adott a CNN hírtelevíziónak a magyar külügyminiszter. A Hala ... Szijjártó Péter a beszélgetésben fontosnak tartotta elmondani, hogy ...
A CNN műsorvezetőnője úgy helyretette a magyar ... - 444
444.hu/.../a-cnn-ugy-helyretette-a-magyar-kulugyminisztert-hogy-a-roszke...
3 napja - A CNN műsorvezetője, Hala Gorani ez nem hagyta annyiban, és elmondta ... A szerda este 9-kor leadott interjúban Szijjártó (ejtsd: szidzsarto) ...
Helyreigazította Szijjártót a CNN műsorvezetője | Mandiner
mandiner.hu/.../20150917_helyreigazitotta_szijjartot_a_cnn_musorvezet...
2 napja - Interjút adott a CNN hírtelevíziónak Szijjártó Péter szerda este. A csatorna műsörvezetőjével, Hala Goranival egy kisebb nézeteltérésbe ...
Interjú közben igazította helyre Szijjártó Pétert a CNN ...
hirhatar.com › Kiemelt
2 napja - A külgazdasági és külügyminiszter a menekültválságról adott interjút az amerikai hírtelevíziónak. Többek között arról beszélt, hogy a jelenlegi ...
Szijjártót leizzasztotta a CNN szír műsorvezetője – Propeller
propeller.hu/.../3154464-szijjartot-leizzasztotta-cnn-szir-musorvezetoje
2 napja - Szijjártó Péter interjút adott a CNN-nek, ahol a szíriai származású riportert, Hala Goranit nem érdekelte a külügyminiszter "tízmilliós migráns...
A CNN műsorvezetőnője istenesen helyretette Szijjártót
civilhetes.net/.../a-cnn-musorvezetonoje-istenesen-helyretette-szijjartot
2 napja - A CNN műsorvezetője, Hala Gorani ez nem hagyta annyiban, és elmondta ... A szerda este 9-kor leadott interjúban Szijjártó (ejtsd: szidzsarto) .."

Sikersikersiker besírok ,nem kéne azt a gondolkodást erőltetni,lássuk be nem megy az ..neked sem,ahogy Petyának sem....

a nagy hohoohooo 2015.09.19. 15:36:23

@♔bаtyu♔: Hehehehe Vona legelőjén lapító jobbikuSSszar még totyod ide-oda mint gatyástyúk a jégen mert még fosik ,hogy Vonakörzetvezető gazdi,vagy Orbán nemzetvezető testvér vágja teljesen gallyra az országot soxor mondám lapító szar egyre erősebben bűzlik..
Nem hülye mi?..okos?.....legyen!...olyan mint batyuszar......

Tarjányi Péter

40 horvát rendőrt fogtunk el, pedig nem is...Terroristát is, aztán kiderült, hogy azt sem... 3 napja lezártuk a határt, erre több ezren simán kikerülték...Egész Európa hülye, csak mi nem...Szóvivők nyilatkoznak, majd a rendőrség nem győzi helyesbíteni a csúsztatásokat... A bírók állig "felfegyverkezve" a jogszabályokkal Szegeden várják a menekülteket, akik komoly része a Dunántúlon átjutott Ausztria felé...Csak kapkodom a fejem az egymásnak ellentmondó hírek hallatán...Egy biztos nem a szakma irányít, hanem a kormányzati kommunikáció...Ezt tisztán látom. A megoldás pedig sehol... Egyedül senki nem fogja tudni kezelni ezt az áradatot.Komolyan azt hiszi valaki, ha lezárjuk a horvát határt akkor a készültség hónapokig fenntartható? Ingünk, gatyánk rámegy! Elmondtam, Törökországban kell a menekülttáborokban SZŰRNI az embereket és Európának, mert ha pénzt adunk azt másra "használja" /szépen mondtam/ a török állam...Görögországban kell a határt zárni. EGYÜTT!... Az EU-s országok meg tudnák osztani a terheket és a negyedéves, féléves határőrző állomány váltása miatt a korrupció is csökkenne. Egy határ, több ország! A kinti szűrés miatt az jönne aki tényleg rászorul. Oda ahol várják, mert tudnak róla időben. Az EU okmányai, informatikai rendszerei vannak használva, nem török, szír papírok amit 2 nap alatt hamisítanak. Augusztus eleje óta, ezt mondom mindenhol... Továbbra is állítom, hogy a VÁLSÁG kezelhető. De nem így! Most és az elmúlt hónapokban a félelemkeltés és a politikai haszonszerzés volt a legfontosabb. Csak ez most már nagyon-nagyon sokba fog kerülni. Nem nekik, NEKÜNK...

Agysebész migráns 2015.09.19. 15:37:08

@Заграница нам поможет, запад с нами.:

"Majd hivatkoznak arra, hogy a széljobbtól kell megvédeni a zsidóságot"

Van saját hazájuk, az ENSZ-től kapták 1948-ban, menjenek oda.

Bambano 2015.09.19. 15:46:39

sajnos ez most úgy néz ki, hogy elindult vitya szembe a forgalommal, mindenki szembe jött és dudált meg villogott. azután amikor elhaladtak mellette, rájöttek, hogy arrafelé nem lehet továbbmenni és megfordultak.

így azok, akik kéthete még villogtak meg dudáltak vityára, most itt nyomják a gázt mögötte, hogy utolérjék.

a valódi tragédia ez.

dunántúli gyerek 2015.09.19. 15:50:06

@♔bаtyu♔: igen, ha van rá kapacitás máris építhetik a román kerítést, mert a románok 100% hogy így képzelik el a menedzselést mint a horvátok....

márpedig 100% hogy ausztria (közvetlenül a németek után moondjuk 10 perccel) határt zár, szlovénia is, mi is, így azok a tízezrek akik már a balkánon vannak a románok felé fognak menni

Agysebész migráns 2015.09.19. 15:53:49

@dunántúli gyerek:

Vágül Európa államai eljutnak majd a jól bevált alapreceptig, ami úgy kezdődik, hogy egy sor migráns.

dunántúli gyerek 2015.09.19. 15:55:05

Annyit meg a görögök is megtehetnének mint az olaszok, h legalább a számtalan lakatlan szigetükre, zátonyukra viszik a hordát (ha kell EUs segítséggel) aztán dobnak le helikopterről csipszet néha.

Ha oda át tudtak tutajozni visszafele is menni fog.

Merlot 2015.09.19. 16:27:52

Csúcs ez a kacagányos kép erről a degenerált hülye gyerekről! :))

Látni való, mit képzel magáról egy felkapaszkodott idióta, Orbán-seggnyaló, akit 30 éves korában is 100 milliókkal segítenek hozzá a szülei egy 400 milliós villa megvásárlásához.
Karrier diplomaták képe ég a szégyentől, amikor egy senkiházi, képzetlen barom 2 nap alatt összevész fél Közép-Európával.
Mert ő a külügyminiszter.
Hát, ja! Elmebeteg miniszterelnök jóvoltából egy hisztis kis fasz lehet egy külügy élén.
Magyarisztán!
Erkölcsi nullák ülnek tort egy szerencsétlen nemzet nevében Európában... :(

Agysebész migráns 2015.09.19. 16:36:38

@dunántúli gyerek:

"márpedig 100% hogy ausztria (közvetlenül a németek után moondjuk 10 perccel) határt zár, szlovénia is, mi is"

Amint Orbán elér a kerítéssel az osztrák határig, Ausztria is lezárja a saját déli határát, a szerbek meg a horvátok meg megbahhatják egymás száját.

Szlovénia még a saját nagy döntése előtt áll, hogy be kíván-e szállni a délszláv gruppiba.

2015.09.19. 16:52:05

A kicsi írás viccesre sikerült, még nevettem is.
Ám az igazság akkor is az, hogy a felsorolt úriemberek tényleg hülyék. Ki az aluliskolázottságtól, ki a túlzott jóléttől, ki az öregkortól, ki az elvakult humánusságtól.

a nagy hohoohooo 2015.09.19. 16:57:39

@♔bаtyu♔: batyuszar aki le van szarva, az ne ugráljon! Nem kell különösebben fantáziadúsnak lenni ahhoz, hogy erre a viccre asszociáljon az ember, amikor az ilyen buta jobbikuSSok megszólalnak.....
Nem kéne azt a gondolkodást erőltetni,lássuk be nem megy az neked sem,mindig szarul,szarosan jössz ki belőle

László Juszt

Az a baj ezzel a fránya digitális világgal, hogy a hazugság ripsz-ropsz le tud lepleződni.

Ezen a videón látható, hogy a horvát és magyar rendőrök EGYÜTT intézkedtek a hírhedt vonaton, az indulás előtt, és az érkezéskor is, a magyar oldalon.

Tegyük hozzá: nagyon helyesen tették. Ezt várjuk el két NATO és EU tag kapcsolatában.

Hogy aztán a politikai csikaszok miket hazudnak az ügy kapcsán, azt ki-ki maga megítélheti.

www.facebook.com/JusztLaci

Merlot 2015.09.19. 17:01:45

@dunántúli gyerek: "Az egész hadsereg a határon van...:("

Fasza egy ország az, ahol mindösszesen annyi katona van, amennyi pár ezer migráns távol tartásához elég!
Már a tartalékosokat hívják be, hogy a laktanyákban ne álljon meg az élet.
Ekkora nagy mellényel fikázzuk a szomszédokat, miközben belegondolni is szörnyű: Ha most Románia a régi sérelmek és magyar-utálata miatt megindulna a hadseregével Mo. ellen, akkor nem a Tiszánál állítanák meg (ahogyan 1919 májusában), hanem az osztrák határnál.
De nem mi, hanem a NATO!
Vazze, fideszbarma!

Merlot 2015.09.19. 17:04:13

@Mokaka: Agymosott barmok, mint te? :))

Andras J Fazekas 2015.09.19. 17:10:17

@♔bаtyu♔:

Bocsi, csak most vettelek észre.

Más dolgom is van, hogy naphosszat az olyan marhákkal foglalkozzak amilyen te is vagy.

Nézd meg a tetszési indexedet, ne velem vitatkozz, mert innen nézve sokszorosan hülye vagy.

Üdv.!

2015.09.19. 17:16:31

@Merlot: Az lennék, ha lesüllyednék a szintedre.

Balt 2015.09.19. 17:32:26

@Gerilgfx: Biztos elkerülte a figyelmed, de pont Szíjjas járt tegnap Belgrádban és elég egybehangzóan nyilatkoztak. (A horvátok meglepő felkészületlenségéről amúgy.) A szerbekkel talán sose volt még ilyen kiegyensúlyozott a viszony, még akkor se, ha nem köszönjük meg nekik, hogy szervezetten ömlesztettek a határra 210 ezer regisztrálatlan bevándorlót.

Balt 2015.09.19. 17:40:58

@Заграница нам поможет, запад с нами.: Itt egy korrekt ráébredés:
napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/van_uj_javaslat_a_bevandorlas_megallitasara.603131.html

manager2008 2015.09.19. 18:35:49

@Merlot: tartalékos területvédelmi csapatokat kellene szervezni (helyi lakosság egyégekbe szervezve), amit hívhatnak Nemzetőrségnek is akár. Eben az esetben akár egy millió fő is lehet a hadsereg létszáma, ruha otthon, fegyverek területi raktárakban. Védelem megszervezésére ez elég lenne, és nem is drága. Lőtereken meg játszhatnak sörben. Egyébként ma már szimulátorokkal is lehet gyakorolni, nem kell mindent élesben. De nincs erre sem fogadókészség, így az jön be ide aki éppen ráér. Csak nem ér vele semmit.

a nagy hohoohooo 2015.09.19. 18:43:44

@Balt: Besírok a mandi,mér nem a magyar idők ,vagy a kurutty.......brhüüü na ez aztán a hiteles

dunántúli gyerek 2015.09.19. 20:16:48

@Agysebész migráns: Már nem kell addig várni...''Ausztria visszaküldené a menekülteket a délszláv államokba
Ausztria tartja magát a dublini egyezményhez, és természetesen minden egyes esetben megindítja az eljárást azért, hogy Horvátországba vagy Szlovéniába visszaküldhesse a menekülteket - közölte az osztrák belügyminiszter szombaton. Johanna Mikl-Leitner úgy fogalmazott: „senki nem tudja nekem elmagyarázni, hogy Horvátországban és Szlovéniában miért nem nyújtanak be menekültkérelmet, ezek az országok miért ne lennének biztonságosak”.

dunántúli gyerek 2015.09.19. 20:19:41

@Merlot: Asszem a hadsereg leépítést is a libsik intézték.....:)

De akkor mekkora diktatúrázás lesz, amikor Orbán megemeli majd a honvédelmi ktgvetést! Mert ez volt a terv erre a ciklusra már a barna veszedelem előtt is.

a nagy hohoohooo 2015.09.19. 21:06:09

@dunántúli gyerek: - Szokták mondani, hogy baromi nagy az isten állatkertje, és minden buta jobbikuSS állat benne a rivaldafényre vágyik.
A honvédség leépítését a kerekasztal tárgyalásokon az akkori ellenzék együtt követelte ,köztük nagy mellénnyel a FideSS Orbánja.
Kezdődött 89-90 a GERECSE'1 végrehajtásával,majd Antallék a GERECSE'2-vel folytatták ,az oroszok kivonulásakor nem vették át az akkor korszerű fegyvereket ami tovább súlyosbította a technikai állapotot.
Merthúgy egy magyar kotona szuronnyak többet ér mint az USA rakétákkal
Hornék legalább a T-72-et és a MIG-29-et szolgálatba állították,azóta Orbán alatt csak vízfej nőtt kukkaros Hendével .
Ennyi röviden ,ak nem érti ne babrálja ,menjen az anyja....valahol várja

Balt 2015.09.19. 21:10:01

@a nagy hohoohooo: Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ne fáradj a "válasszal".

vajdasagi 2015.09.20. 15:03:27

@a nagy hohoohooo: Tudod, én a gondolkodást nem erőltetem, hanem művelem. Ebből élek, és elég jól.

Amúgy a CNN interjút meg kell nézni, és nem, azt idézgetni, hogy mindenféle alakok miket írtak róla.

A Szíjjártó ugyan általánosságban egy elfogadhatatléan alak, de abban az interjúban bizony ő győzött, és nem az a riporternő.

Esetleg nézd meg magad is azt a beszélgetést. Már persze, ha tudsz eléggé angolul.
süti beállítások módosítása