HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2015.04.17. 12:53 viktorianus

Bréking: Egyetértek Bayer Zsolttal

Egyet kell kell értenem G. Bayer Zsolttal, főleg az egyik mondatával: "Olyanok voltunk, mint a kretének."

Nos, kedves Zsolt: aki nem tartozik az elvakult híveitek közé, az valóban ilyennek lát benneteket. Mi ez a hirtelen megvilágosodás? De nyugodj meg: az elvakultaknak viszont bármit beadhattok, akár fényes nappal kisfiúkat is megerőszakolhattok a hatos villamoson. Ők simán fogják mantrázni veletek, hogy az a rohadt Gyurcsány, már 25 éve fajtalankodik.

Őszintén örülök, hogy egyre több kis szekértábor kezd körvonalazódni a konglomerátumotokban...

27 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr777375726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

werecke 2015.04.17. 17:45:16

Érdekes erről az oldalról mi is pont ezt látjuk.
Csak a szereplők mások...

Toportyán Zsóti 2015.04.17. 18:54:11

@werecke: Full kretént sikerült hoznod illibsi pszichopatika.

a nagy hohoohooo 2015.04.18. 08:21:26

Semmi változás ,Zsóti most ,kifordítja a gatyáját ,a náci belső kerül kívülre,szaros ez az oldala is,Orbán végterméke bűzlik rajta..
Egymás szagát sem bírják a patkányok, van ilyen
A fideszt márt csak a nagy (köz)lóvé tartja egyben, meg a vastag pénzű herevere kamuállások .

befano 2015.04.18. 09:17:14

@a nagy hohoohooo: Először tanulj meg szépen, helyesen fogalmazni,aztán megpróbálhatsz felkapaszkodni Bayer Zsolt cipője sarkáig !
Egyébként én is egyetértek Bayerrel, csak nem most, hanem már tíz éve. Oszt jónapot!

a nagy hohoohooo 2015.04.18. 09:35:08

@befano: Átlépek rajtad kutyaszar merthogy Bayer cipője sarka ugyanúgy náci szaros,mint ahonnan,a seggéből te firkálsz..
Aki eddig figyelte Bayer tevékenységét,kialakíthatta a véleményét.Az 5-ös számú fidesz tagsági igazolvány tulajdonosa totális elkötelezettje a fidesznek, Nem ez a baj. A probléma az, hogy most igazi gerinces, jellemes egyéniségként kihátrál onnan és besorol az új kaméleon színeket felvevő jobbikba és - miután elv társai vannak ott,hamar kibontakoztatja megújított méreg cseppjeit hiszékeny, tudatlan társadalmi rétegek számára és a békemenet helyett méregmeneteket szervez majd a gazda nélkül maradt Fricz és Csizmadia urak közreműködésével.A munka nélkül élősködők és a pénzpolitikánkat csűrő-csavaró izraeli pénzemberek hazai talpnyalói ellen - mert hát kik is az ország ellenségei?
A keményen dolgozó kisember? Igen 1990 -ig voltunk sok milliónyian keményen dolgozó kisemberek.Szinte mind azok voltunk, Kádárostól, kormányostól, közigazgatási tanácsosoktól, gyárigazgatóstól, Tsz.elnököstől.A jövedelem és vagyoni különbségek persze akkor is voltak, de ugye azt nem hiheti senki, hogy ember és ember között nem lehet sok tízszeres, százszoros értékkülönbség.A korai kapitalizmus eredeti tőkefelhalmozásának időszakában - egykor - talán volt erre példa, de nálunk az elmúlt 25 év alatt ezt felülmúlták egyesek.A keményen dolgozó kisember építette fel az országot, mindent. Nem sorolom.
Mára csak a természeti értékeink, a föld, a vizeink , az ember alkotta városaink, falvaink maradtak.A keményen dolgozó kisemberek ma nyugdíjban vannak, aki még nem az külföldön, vagy itthon a multik futószalagjai mellett, vagy az utcán.Rogán és Orbán már elfelejtette, honnan származnak. Bayer, Habony, Lánczi , G.Fodor és a többi méregkeverő kommunikációs maszlagját olvassák fel nekünk óránként. A politika a pillanatok művészete, állítja ez az agyament, de éppen ők nevesítik a pillanatokat. A perspektívátlan politikai kapkodások végterméke minden szlogenjük.De még mindig beveszi a fidesz szavazó tábor.
A jobbik pedig a fal mellett nyomul. A fideszből átlopakodókkal győzni fog. Vigyázat! Nyugodj abba bele, kedves "kutyaszar", hogy nemsokára előbújnak a sunyi kis állás-és kenyérféltők: az alkotmánybíróság, az ügyészség, a belügyérek és a többi senkiházi megélhetési, népellenesek ...no, az lesz még egy érdekes dolog, amikor egy pár száz jogvégzett megpróbálja megmagyarázni, miért volt olyan aljas gazember, hogy a @kemény munkát végző kisembereket: Qrták át az általuk kreált jog köntösébe bújva!

a nagy hohoohooo 2015.04.18. 10:05:52

@befano:"TE FASZ!"

"Őrjöngenek a Facebookon Kocsis kézielnöki kinevezése miatt.
2015. április 18., szombat 09:06 | [42 perce frissítve
Új elnöke lett a magyar kézilabda-szövetségnek pénteken, az utóbbi évek trendjének megfelelően ismét egy fideszes politikus került valamely sportszövetség élére, ezúttal a VIII. kerületi polgármester, Kocsis Máté.

A kevésbé sport oldaláról, és inkább a kábítószerek és hajléktalanság kérdéseiben megnyilvánuló politikus kinevezését hatalmas értetlenség fogadta a különböző fórumokon. A Sportgéza Facebook-falán is szokatlanul heves kommenthullám indult el, amelyekben visszatérő elem a szégyen és gyalázat szavak használata illetve azon való értetlenség, hogy miért nem olyat választottak, aki valamennyire ért is a kézilabdasporthoz.
A legsúlyosabb kritika azonban a kézilabdaszövetség Facebook-falán alakult ki, ahol 63 like-oló mellett valóságos kommentroham indult azok ellen, akik megválasztották a fideszes politikust. Nem csoda, Magyarországon a kézilabda az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sportág.

Az egyébként nem állja meg a helyét, hogy Kocsisnak nincs köze a sporthoz, hiszen ő a Ferencvárosi Torna Club elnökségének a tagja, az FTC alelnöke is. "
sportgeza.hu/kezilabda/2015/04/18/facebook_kocsis_kezielnoki_kinevezes_komment/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

"Pistikéék dolgozatot írnak, címe: Hogyan kezdődik a napom?

Pistike a következőt írja:

Reggel fél hétkor anya felébreszt, sietek a fürdőszobába, megmosdok, fogat is mosok. Gyorsan megreggelizek, letörlöm a tefaszt, azután jókedvűen indulok az iskolába.

Tanító néni nem érti, meglátogatja Pistikééket. A kötelező kávé után megkérdi az anyukát:
- Kedves anyuka, Pistike ezt írta, és én sajnos nem tudom, mi az a tefasz.

- Jaj, drága tanító néni, ön nem is tudhatja! A férjem fidesz-und jobbik-szimpatizáns, és amióta ez kiderült róla, minden éjjel felfestik a kapunkra, hogy 'Te fasz!'"

Éhes ló 2015.04.18. 11:50:40

A szint (bányászbéka segge alatt) megvan, remélem folytatjátok, mert eddig sokat köszönhet nektek a jobboldal.

Köszike.

a nagy hohoohooo 2015.04.18. 12:49:52

@Éhes ló: Oszt mit túlértelmes nyilaska?
Csak a múlt században háromszor vitte romlásba a magyar jobboldal a hazát ,köztük amiről ti állandóan siránkoztok évtizedek óta búsmélymagyarosárvalányhajasan, Trianonba.

Olvastam a Jobbik programját,szép hangzatos nagy szavak és nemzetthyek,de semmi előremutatót,megoldási javaslatot nem tartalmaznak. www.jobbik.hu
Egyébként érdekes amit mondanak. Persze, én is tudok olyat mondani, hogy rendet kell tenni. Meg jólétet kell biztosítani mindenkinek, meg ilyenek.
A kérdés a HOGYAN?MIBŐL?KIKKEL?
Arra még nem adtak választ. Addig pedig csak szólam, ami a tények, a körülmények ismeretében utópia.a Jobbik - ideológia 90 %-a két témakörból áll , úgymint : zsidózás , cigányozás . Olyat , hogy gazdaságpolitika , társadalompolitika , demokratikus jogrendszer , stb , stb , szóval ami kéne egy esetleges országvezetéshez , még érintőlegesen sem hallottam , olvastam tőlük . Az unióból kivinnék az országot , minden eddiginél elnyomóbb szervezetben (csendőrség , gárda) gondolkoznak , egyszóval megadnák a kegyelemdöfést az országnak . Kezdhetnénk újra 1914-től. Sokszor hallom mostanában , hogy azért népszerűek , mert még nem voltak hatalomban és nem korruptak . Hát persze , mert még nem voltak hatalomban . Ne gondolja senki , hogy az új garnitúra nem lesz éhes . Szóval csak megfontoltan azzal a Jobbikkal.

Akármint Orbán a :Folytatjuk-ot, ezekről szemérmesen hallga van.

Nyertek Ok!.. és mit csinálnak az Alaptörvénynek csúfolt takolmánnyal,a ""zsidó"bankokkal,a "gonosz multikkal,az Unióból való kilépéssel,az egykulcsos adóval, a pangó ,leépült gazdasággal,amit csak az autógyárak tartanak fent a víz felett a megfulladástól,vagyis az államcsődtől,a nem hitelező bankokról ,ezek mind Orbán miatt nem működnek,a munkanélküliséggel,a történelmi csúcs államadóssággal,a minus GDP-vel,a 27%os ÁFÁ-val a szegénységgel,éhezéssel,a munkahely,megélhetés miatt külföldre kimenekült dolgozókkal,az emberi jogok érvényesítésével,a dollárhitelekről -670 milliárd - és most hozzá a 25 évre a Paks2 atomerőmű miatt még jobban eladósított országgal. Na és az Orbán és biza jobbik miatt megromlott EU és USA kapcsolatokkal? A kisebbségekkel,a zsidókkal,a cigányokkal? Mert eddig még senki nem válaszolt,előre szólok ,hogy a"szebb jövőt",a"kitartás"nem nyerő.. Nos?

Na erre nincs és nem is lesz értékelhető válaszuk,lehet egy nemzetthybe burkolt népámító katyvasz a'la Orbán Viktor békemenet előtt kinyilatkoztatásai ,és akkor jön a vasfüggöny,s vele a sötétség,mint a fejedben.

a nagy hohoohooo 2015.04.18. 13:05:07

@Éhes ló: Ezen be lehet szarni a röhögéstől ,a FideSS szabadságharc FOLYTATJUK 2.0 brhüü......nem Éhes ló vagy ,csak amit a lába között lóbál..brhhüüü......

Jobbik programjából:

"Ezt a csatát viszont meg kell vívni, ez lesz
a valódi gazdasági szabadságharc, amely arról dönt, hogy
Magyarország gyarmat marad-e, gyarmatelvű politikai vezetéssel, vagy szabad ország lesz, nemzeti kormánnyal
A Jobbik a hazai és exportpiacra termelő élelmiszeripar talpra állításával azt vállalja, hogy
újranyitjuk és újra felépítjük
a bezárt gyárainkat, megmentjük a jelenleg agonizálókat, emellett újabbakat állítunk be a nemzetgazdaságba
.
Felszámoljuk a külföldi áruk dömpingjét, és a magyar polcokra 80%-ban magyar termékeket tetetünk, megtörjük a
multinacionális bevásárlóközpontok egyeduralmát és nemzetgazdaságunkat leépítő gyakorlatát, a mezőgazdaság és kész
-termék-orientált élelmiszeripar fellendülése révén az arra épülő feldolgozóiparba, gépgyártásba és egyéb ágazatokba is
életet lehelünk, ezzel
minimum százezer tisztességes megélhetést biztosító munkahelyet hozunk létre már az első
ciklusban
. Emellett kiemelt állami támogatást fogunk nyújtani az ágazatban megvalósuló kutatás-fejlesztéshez, hogy
a mezőgazdasági, vízgazdálkodási, élelmiszer-ipari ágazat innovációjában ne csupán felzárkózzunk a világ élvonalához,
de abban élenjárókká váljunk. A minőségi élelmiszernek egyben tiszta, egészséges, korszerű és népszerű tápláléknak kell lennie, ehhez pedig a folyamatos fejlesztések, új technológiák elengedhetetlenek."

MIBŐL FASZOK?!
Még EU-s pénzek sem lesznek ,az EU nem fog pénzelni egy náci pártot,lassan ,de a FideSS EU-s pénzek lenyúlására is lépnek..

Éhes ló 2015.04.18. 13:15:25

@a nagy hohoohooo: köszönettel tartozunk a magadfajtáknak sokadnickes eszement troll azért, hogy ekkorákat tudtok bukni még 9 évvel böszme bukását követően is és nincs az az ordas buktátok, amiből tanulnátok bármit.

Ez jó dolog bárki magyarnak, örülünk is neki, hiszen 2006 óta nem volt olyan választás, ahol sikeresek lettetek volna. Ezért ne változtassatok a recepten semmi esetre se,
nácizzatok, holszeánszozzatok, okdjátok a böszmeségeiteket, amikkel eddig is buktatok rendre, éjjel nappal, megállás nálkül.

Hálából ezért, szépen apránként eltakarítanak benneteket a választók mindenhonnan, ami nem feltétlenül csak a ti érdemetek, de nélkületek és a kemény fáradhatatlan böszmeségetek nélkül egészen biztosan nem sikerülhetett volna.

Ezért pedig köszönet jár, mert bár jól nyomjátok, de még mindig van olyan 20% aki az osztódással szaporodó törpepártjaitokra szavazna.
De ha ezt a recipét követitek, akkor lesz ez még így se, amiért komolyan hálás vagyok sok más jobboldali választóval együtt.

További kellemes nácizást, brühhhüüüüüü!

a nagy hohoohooo 2015.04.18. 14:07:07

@Éhes ló: Nagyon jó,mármint a szöveg,"Faszomat!" — kiáltotta Szirtes Ági a Portugálban, és felborult a biciklijével. Félelmetes darab.
Plagizálok:
"Faszomat" — kiáltotta Vona miniszterelnök a hatalomrajutáskor és felborult a biciklijével. Az országban minden fejlesztést az Európai Unió finanszíroz, az ellenség, aki ellen meg kell védeni a nemzetet, az ellenség, amely észre sem veszi, hogy egy nemzetet éppen meg akarnak védeni tőle. Az Unió csak áll, és nézi, hogy ez a kisember hogyan borul fel a biciklijével. Szabadságharcos borulás ez, nemzeti nagy borulás, jobban teljesítő borulás. Hét százalékos növekedés lesz! — kiabálta, amikor felszállt a biciklire, de a hetedik sör után már csak a porban lehet tartani az egyensúlyt. Ott viszont stabilan.

"Faszomat" — kiáltotta az értelmiség, és felborult a biciklijével. Huszonöt éve próbálja megtanulni a kurva biciklizést. Nem nagyon szállt fel arra a biciklire, de legalább írt róla esszét. Sokat. Nem olcsón, de sokat. Nem érti, hogy miért nem fogadják meg a tanácsát, az Ellenzék meg az Orbán Viktor, pedig a Facebookon is leírták, ki van ez számolva, Mozgó Világ is lehozta meg az Echo TV, kurvára orgánum mindkettő. Busong egy kicsit az értelmiség, és arra gondol, hogy tulajdonképpen egy konyakot kérne, nem franciát, csak albánt vagy bosnyákot, és hogy mennyi écája lenne még.

"Faszomat" — kiáltotta az ország, és felborult a biciklijével. Pedig mi védtük meg a Nyugatot a töröktől. Majdnem legyőztük a Szovjetuniót. És a sok Nobel-díj, meg a Puskás Öcsi. Kárpát-medence urai vagyunk, kultúrfölény Józsibaszdmeg, nem? De. Ülünk a porban, rendeljük a "fröcsit", felírja a csapos a többihez. Kis Unicum is kéne még. Igen, ennek az országnak mindig kell egy kis unicum, mielőtt lepirítja a hagymát a hungarikumhoz.

Géza bácsi csodálkozva nézi Pistikét, aki a fa tövében guggol csukott szemmel.
- Mit csinálsz, Pistike?
- Szarok.
- Ahhoz előbb le kellene tolnod a nadrágod.
- Minek?
- Mert úgy szokás.
- Miért?
- Apád nem tanított meg rá?
- Mire?
- A higiéniára.
- Nem értem.
- Higiénia, tisztaság. Kapisgálod?
- Ne..e..em érte...m!
- Nem is érzed? Tisztasááág. Hm?
- Mi van vele?
- Ááá, reménytelen, hagyjuk.
- Na mi van Gézabá, elfogytak az érvek?

Éhes ló 2015.04.18. 14:09:40

@a nagy hohoohooo: nee álmodozz!
Csomagolj és menekülj, vagy maradj és harcolj!

Ezzel eddig nem sokra mentettek 100 év alatt.
Folytatjátok?

a nagy hohoohooo 2015.04.18. 16:03:30

@Éhes ló: Becsinálok a röhögéstől ,nálatok,mégvéletlenülsemnáci gyűlölködőknél a tisztelet jele,hogy félrebeszéltek?....vagy ez az a nívó,amire képesek vagytok?
Khmm .már nem egyszer írtam,Kósának a FideSS rendkívüli és meghatalmazott közhülyéjének volt egy ostoba ötlete,a választásokon való részvételt kössék bizonyos értelmi képesség szinthez.
Már akkor felmerült mi lenne ha az újságokba regisztrálóknál is ez lenne,akkor lehülyéztük Kósát.....téged és több túlértelmes jobbert látva .....az Kósa nem annyira hülye....
Kispofa ne magyarkodj itt se velem se másokkal,az én őseim már akkor Transylvániában,Erdélyben éltek dolgoztak amikor a te fajtád még nem tudta,hogy előlről vagy hátulról közelítsen a nyáj kosához.
Aztán keresztülment rajtatok tatár,kun,török,német,orosz akinek csak kedve szottyant átmenni a Kárpát medencén,úgyhogy ne magyarkodj nézz utána melyik szovjet vagy német ezred ,vagy a Tudor Vladimirescu román ho.volt elszállásolva a környéken ahol születtél.
Oszt kérdezd a mamádat...
Félelmetes ez a sötétség ami a fejekben van..A magyar ember egyszerű mint a faék.
Adj neki valamit, amit gyűlölni tud és adj neki hitet, mindegy, hogy mit, a lényeg hogy el legyen vele.
Sokak válasza arra,hogy ahol a Jobbik nyer,ott nagy a szegénység és a nyomor.
Pedig a szegénységnek nem szinonimája a nácizmus, ahogy a kosz sem.Csak a szellemi nyomornak és lelki kosznak, a tanulatlanságnak,műveletlenségnek,és az érzelmi analfabetizmusnak.
Ne zsidózz,lehet,hogy a vértestvéred zsidózod ,zsidónak lenni nem szégyen vagy dicsőség. Mint ahogy kereszténynek,mohamedánnak, szőkének, barnának, kék vagy zöldszeműnek sem az.
Mert az előítéleteket a mindig a tudatlanság okozza. Az a tudatlanság, amely tévhiteket szül, félelmet generál, gyűlöletet fokoz.
Ha nem tudnád a zsidók előbb voltak itt a Kárpát medencében,Árpád a királyuk is volt,úgy 10 évig ,a véreink keveredtek ,nehogy úgy járj mint Chanád.
A magyarok és a zsidók közti viszony a honfog­lalás előtti időkre nyúlik vissza, és kezdetben kifeje­zet­ten baráti. A hét törzzsel karöltve nyolcadikként zsidó vallású kabarok is érkeznek a Kárpát-medencébe. Az Árpád-házi királyok idejében sok zsidó menekül hazánkba a nyugat-európai pogromok elől. A magyar nemzet ugyanis csak nagyon lassan enged Róma antijudaista, zsidóellenes követeléseinek. A két nép közti jó viszony a történelmi (katolikus) kereszténységnek a magyar társadalomba való beágya­zó­dá­sá­val kezd rosszra fordulni. Az ország tragédiájához pedig többek között a zsidók meg­bélyeg­zése és szeparációja vezet.
A történelem során először 830 tájáról olvashatunk feljegyzéseket a magyarokról, akik ekkor Bizánc szomszédságában bukkannak fel. A „barbár és túlságosan vad s hatalmas népek" - akik a bizánci forrásokban ungr, hun és türk néven ismeretesek - megjelenése félelmet kelt a környező nemzetekben. A Kazár Kaganátus szomszédságában, az első vajdájukról elnevezett Levediában találnak ideiglenes lakhelyet, ekkor kerülnek szoros sorsközösségbe a kazárokkal. Bíborbanszületett Konstantin bizánci császár (913-959) A Birodalom kormányzásáról című művében például azt írja, hogy a magyarok „együtt laktak a kazárokkal három esztendeig, s minden háborújukban együtt harcoltak".
Talán emiatt nem is nevezhető teljesen légből kapottnak a következő, a magyarok eredetével kapcsolatos feljegyzés: „Egyébként a magyarokról közismert, hogy egyetértenek azzal a szóbeszéddel, sőt, büszkélkednek is vele, hogy ők a zsidóktól származnak." (Harigerus abbas Lobiensis / Aegidius Aureaevaliensis, kb. 1000/1250)
855 körül a kazár kagán küldöttséget meneszt az etelközi magyarokhoz, s nemzetük fejévé Álmos akkor még kiskorú fiát, Árpádot emeli. E gesztus elfogadásával Álmos tulajdonképpen a kazárok bábfejedelmévé válik, mely kötöttségtől a 870-es években szabadul. Etelközben a magyarokhoz a kazárok nemzetségei közül kiszakadt kabarok (kavarok) csatlakoznak szintén a 850-es években, s 881-ben már együtt is harcolnak. "

Bárki bármit mond, én kedvelem Simicska Lajost, szívem együtt dobban az ... kitartott elvei mellett („mindenkinek jogában áll hülyének lenni”).

a nagy hohoohooo 2015.04.18. 16:09:56

@Éhes ló: Igazából jó röhögni az erőlködéseden,tartsd meg ezt jó szokásod ,én már ingyen hülyéket nem tanítok,namegasztán megválogatom kiket.

Brhüüüü..tartják inkább szidjanak mint nevessenek az emberen..brhüüüü...,nadehogy csuklásig ...brhüü..
De most az eccer a vidámság kedvéért kivételt teszek hülyét is megpróbálok szóra bírni,naésakkor itt hagytuk abba:

"Nyertek Ok!.. és mit csinálnak az Alaptörvénynek csúfolt takolmánnyal,a ""zsidó"bankokkal,a "gonosz multikkal,az Unióból való kilépéssel,az egykulcsos adóval, a pangó ,leépült gazdasággal,amit csak az autógyárak tartanak fent a víz felett a megfulladástól,vagyis az államcsődtől,a nem hitelező bankokról ,ezek mind Orbán miatt nem működnek,a munkanélküliséggel,a történelmi csúcs államadóssággal,a minus GDP-vel,a 27%os ÁFÁ-val a szegénységgel,éhezéssel,a munkahely,megélhetés miatt külföldre kimenekült dolgozókkal,az emberi jogok érvényesítésével,a dollárhitelekről -670 milliárd - és most hozzá a 25 évre a Paks2 atomerőmű miatt még jobban eladósított országgal. Na és az Orbán és biza jobbik miatt megromlott EU és USA kapcsolatokkal? A kisebbségekkel,a zsidókkal,a cigányokkal? Mert eddig még senki nem válaszolt,előre szólok ,hogy a"szebb jövőt",a"kitartás"nem nyerő.. Nos?"

Horn Gyula Torgyi -patakvér-Józsinak az ülésteremben hurrogott le, amikor azt mondta neki, hogy „Pubi, ne buborékoljál már!”brhüüü......én meg aszondom MOST buborékoljál,ide kérem:

..............................

Éhes ló 2015.04.18. 16:15:08

@a nagy hohoohooo: A szint még mindig (bányászbéka segge alatt) megvan, remélem folytatjátok, mert eddig sokat köszönhet nektek a jobboldal.

Nácizzatok éjjel nappal, buktassátok meg buktort még párezerszer gondolatban, posztok százaiban naponta, ezzel eddig se sokra mentetek.

Köszike.

a nagy hohoohooo 2015.04.18. 20:33:17

@Éhes ló:Köszönöm a pontos,mindenre kiterjedő,tényekkel,jobbikoshoz méltó észérvekkel teli érvelésed ,ahogy mint szervilis jobbikos a pártod hírnevét öregbítetted,csak így tovább a goebbelsi úton,mint a :"A tántoríthatatlan/Vasszív (Das eherne Herz)" cián a gyerekeidnek ,öngyilok az asszonyoddal .......
De hopsz!...egy pillanat,tisztára aszittem ez szöveg a jobbik programjának elemzése, jahogy neked ennyi jött le belőle?...semmi baj ,hogy nem tudtál válaszolni,segítek ,lehet félreolvasás áldozata lettél:A pap rejtvényt fejt. Egy szót sehogy se' bír kitalálni. A meghatározás: "A szerelem nyílása". Négy betű. "Ejnye, csak nem arra gondoltak, hogy PINA?" gondolja a pap, és felháborodott hangú levelet ír a szerkesztőségbe.
Egy hét múlva a következő választ kapja:

Tisztelt Uram!

Ön félreolvasás áldozata lett! A meghatározás így szólt: "A szerelem nyilasa", és a megfejtés "ÁMOR". Tájékoztatásul közöljük, hogy 12549863246 helyes megfejtést kaptunk, és mindössze ketten olvasták félre a meghatározást, Ön és a Püspök Úr, aki szerint a megoldás "SEGG".

a nagy hohoohooo 2015.04.19. 11:23:34

Á,dehogyis ,Vonáék nem ugyanarra az útra léptek mint a nem járják az elvtelenségnek és pragmatizmusnak pont ugyanazt az útját végig, mint korábban a FideSS, amely például liberálisból lett nemzeti és keresztény sőt illiberális,á nem,már a jelent is majmolják

"Gyomorforgató: ovisműsor a születésnapos jobbikosnak

Két jobbikos önkormányzati képviselő almát vitt az egyik fóti óvodába, egyikük aznap ünnepelte a születésnapját, az óvodások felköszöntötték.

Születésnapi műsorral kedveskedtek a fóti Apponyi Franciska Óvoda Ibolyás utcai óvodásai a Jobbik fóti önkormányzati képviselőjének, Merkwart Krisztiánnak – számolt be róla a 444.hu.

A képviselő éppen azon a napon lett 23 éves, amikor Varga Zoltán Péterrel, aki szintén jobbikos önkormányzati képviselő, csak Dunakeszin, almát vittek az óvodába. Varga Facebook-bejegyzése szerint több mint 30 kiló gyümölcsöt osztottak ki az óvodások között.
www.168ora.hu/itthon/gyomorforgato-ovismusor-szuletesnapos-jobbikosnak-135264.html

2015.09.19. 07:53:09

@a nagy hohoohooo: Nem voltál, ma is kretén vagy!
Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom... csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó! Márai Sándor
"A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." (Márai Sándor)
„Mi felakasztjuk a kis tolvajokat, a nagyokat kinevezzük politikai posztokra!” Mondta volt Esopus!

2015.10.08. 04:37:15

@Toportyán Zsóti: „Az államok akkor pusztulnak el, amikor már nem képesek a hitványakat a derekaktól megkülönböztetni” (Antiszthenész —12/VI.5.) MI, most tudjuk-e? Vagy az MSZP ennyiben ma is „leninista”
„ Ha hitvány gazemberek kerülnek magas polcra, amennyivel méltatlanabbak erre, ugyanannyival gondatlanabbak és felelőtlenebbek lesznek, s eltelnek esztelen hetykeséggel és vakmerőséggel” (demokritosz — 41/48,) Sztalin, Rákosi, Kádár, Csaucescu, Zsitkov, Honekker,stb. elvtársaitok!
Önismereti tanfolyam, gyakorló ostobáknak

1. Az ostobaság gyógyíthatatlan fogyatkozás, mert a tudatlan nem ismeri magát, s így nem is igyekszik segíteni a hiányon. Némelyek bölcsek lennének, ha nem hinnék, hogy azok.
2. …az ostobák mindig merészek. Együgyűségük nem engedi meg, hogy előre gondoskodjanak kibúvókról, és utóbb tudatában legyenek kudarcuknak.
3. Minden ostoba meggyőződéses, és minden meggyőződéses ostoba. Ezért pártba tömörül!
4. Ne terheld magad ostobákkal. Aki nem ismeri fel Őket, vagy noha felismeri, nem tartja távol magától, maga is az.
5. Gyakori megbocsájtás az ostobát gazfickóvá teszi.
6. A sors ostobává teszi azt, akit el akar pusztítani. Lásd Magyarország, és politikusai!
7. Az okos százfélét gondol, az ostoba csak egyet.
8. Ostoba ember hallgasson, ez a bölcsessége. (Az ostobaság egyetlen takarója a nyelv, minek azt mozgatni? —Mikszáth Kálmán!)
9. A makacs és tüzes vélemény az ostobaság legbiztosabb jele.

Toportyán Zsóti 2015.10.09. 07:49:53

@Éhes ló: Szinted a makói árok alatti paci,áss tovább fajtádnál soha nem ez a legalja.

Éhes ló 2015.10.10. 12:28:39

@Toportyán Zsóti: Valamit félreolvastál toportyán:
kozvelemenykutatok.hu

Ha nem értenéd, segítek: 2006 ősze óta lassan, de biztosan mérhetetlenné váltok egyre több szánalmas bandátokban.
Ezért írtam, hogy a szintetk még mindig (bányászbéka segge alatt) megvan, remélem folytatjátok, mert eddig sokat köszönhet nektek a jobboldal.

Nácizzatok éjjel nappal, buktassátok meg buktort még párezerszer gondolatban, posztok százaiban naponta, ezzel eddig se sokra mentetek.

Köszike.

Toportyán Zsóti 2015.10.12. 09:16:59

@Éhes ló: Álmodik a jobber nyomor.Csak kinevetteted magad pontméretű buciddal,csuti orálmuzsik bukott már párszor ideje felfognod.

Éhes ló 2015.10.12. 21:57:51

@Toportyán Zsóti: Valamit félreolvastál toportyán:
kozvelemenykutatok.hu
Ez nem álom, hanem nektek rémálom, mert még abban sem gondoltátok volna, hogy ennyire elfogynak a támogatóitok.

Ha nem értenéd, segítek: 2006 ősze óta lassan, de biztosan mérhetetlenné váltok egyre több szánalmas bandátokban.
Ezért írtam, hogy a szintetk még mindig (bányászbéka segge alatt) megvan, remélem folytatjátok, mert eddig sokat köszönhet nektek a jobboldal.

Nácizzatok éjjel nappal, buktassátok meg buktort még párezerszer gondolatban, akár posztok, kommentek százaiban naponta, ezzel eddig se sokra mentetek.

Köszike.

Toportyán Zsóti 2015.11.04. 07:37:55

@Éhes ló: Fajtád a bányászbéka seggét nyalja,de ne csüggedj nálatok soha nem ez a legalja.

Éhes ló 2015.11.04. 17:35:00

@Toportyán Zsóti: Valamit félreolvastál toportyán:
kozvelemenykutatok.hu
A bányászbéka messze felettetek van és csak álmodtok róla, hogy a seggét nyalhassátok.

De lesz ez még lejjebb is toportyán, meglásd!

Toportyán Zsóti 2015.11.04. 17:59:36

@Éhes ló: Félreolvastad mesüge,nemsokára alijázhattok félázsiába.

Éhes ló 2015.11.04. 20:07:51

@Toportyán Zsóti: én, eszemben sincs.
Nyerésre állunk:
kozvelemenykutatok.hu

Ha nem értenéd, segítek: 2006 ősze óta lassan, de biztosan mérhetetlenné váltok egyre több szánalmas bandátokban.
Ezért írtam, hogy a szintetk még mindig (bányászbéka segge alatt) megvan, remélem folytatjátok, mert eddig sokat köszönhet nektek a jobboldal.

Köszike.
süti beállítások módosítása