HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2016.01.25. 12:05 viktorianus

A keresztény, konzervatív G-pont

Bizony, a konzervatív, keresztény, polgári értékrend rendelkezik egy G-ponttal is. Ezt napjainkban G-pont F. Gábornak hívják. Az F-et itt most nem is magyaráznám el. (A Simicska egy másik G-pontra gondolt tavaly.)

A földi jelenség egyébként a 666.ro faszekresztőjeként is üzemel. Fiatalkori fényképe láttán - állítólag - keresztény homoszexuálisok hada veri ki - a saját fogsorát.
G-pont F. Gábor macskája viszont (szerencsére) kicsit sem hasonlít gazdájára. Ő szemmel láthatóan a cicamama génjeit örökölte. Csak remélni tudjuk, hogy a macskára nincs semmilyen hatással a gazdi értelmi és érzelmi hiányossága, és így megmarad a gazdájával szembeni szellemi fölénye. Sőt, abban is bízhatunk, hogy nem fogja követni őt a pályáján.

Egyébként állítólag azért nevezik G-pontnak, mert szereti a simogatást. Jelenleg a sajátjai igencsak durván basztatják. Biztos nagyon jó neki.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr618311244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2016.01.26. 06:08:52

Soha nem ez a legalja,ezeknél mindig van lejjebb ahogy fogynak az agysejtek az alkohol-kokó kombinálásától.

miszlik 2016.09.23. 07:19:43

Ideokádtál egy halommal ocsmány libsi. Azt nem értem,a szomszédaid hogy nem vertek még agyon? Fodor melletted egy jómodorú úriember

2017.01.22. 06:34:58

@miszlik: Na mi van Soros-fiókák gyöngye ? Csak nem degecen születtél te is,mint gfg, aki a meztelen képekre gerjed be, és a kislányokat álmodozva izgul a nyomorék ?
Ha igen, akkor degeci vagy te is.Olyan mint gfg.
És cak tudd, ha a g fodor g, ma Borsodban lakna, akkor már régen több füle lenne mint foga. Mert a patkányokat itt nem szeretik , ha nem tudnád.

viragildi 2017.01.22. 07:02:47

Értem én, hogy a drog és az alkohol nagy kísértés, de próbálj meg ellenállni nekik, mielőtt leközölsz valamit...

Kalmár 2017.01.22. 16:43:01

Komolyan viktorianus csinál egy blogot egy ember nevéről?
Szóvicc valakinek a nevéből??

Nagyon nyomorult dolog. Szégyelld magad!
süti beállítások módosítása