HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2013.09.10. 15:15 viktorianus

Az öltönyös tahónak

Tisztelt Illés Zalán úr!
Illetve egy lófaszt tisztelt. Drága szerencsétlen Illés Zalán úr!
Illetve dehogyis úr! Drága szerencsétlen Illés Zalán szerzet!

Mosolyogva kell visszautasítanom azt a sok butaságot és baromságot, amit ma Ön elmondott a munkahelyén. Az Ön rendkívüli ostobasága nem az ön ronda külsejéből fakad, ugyanis ha Ön egy Adonis lenne, akkor is ugyanolyan mértékű lenne a primitívsége és az ostobasága, mint jelenleg.

Nem nyalás a részemről, ott voltam, megéltem, megtapasztaltam, le a kalappal azon munka kapcsán, amiket elvégzett a képviselő asszony. A képviselő asszony nevét ne vegye a mosdatlan, semmire sem való szájára!

Nem a ruha teszi az embert, s attól, hogy ön egy drága öltönybe bújva beszél, még nem úriember. Gyalázat! Ön nem úriember!

Mifelénk az önhöz hasonló szerzetre mondják azt: tahó.

Nem kéne hosszabb időt egy nyugis szanatórium keretei között pihenni? Rokonok, párttársak miért nem szólnak?

(Illés Zalán kitalált személy, a képzelet műve, nem létezik, nincs.)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr225505982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vantaan 2013.09.10. 19:43:04

"(Illés Zalán kitalált személy, a képzelet műve, nem létezik, nincs.)"
Igy igaz! Zalán az csak egy bunkó betelepült haszonleső senki!

toportyánzsóti 2013.09.11. 18:55:58

Az egész narancsmaffia ilyen tahó gagyi emberutánzatokból áll.

miért 2013.09.15. 19:47:49

..lassan az osszes csinovnik mehet a vezér után Döblingbe..

Jules Buka 2013.10.07. 16:16:01

Véletlenül tévedtem erre az oldalra. Megállapítottam, hogy a két oldal kommunikációja gúnyolódásból, becsületsértésből, és gyalázkodásból áll, de ezzel a módszerrel főleg a baloldal él. Valószínűleg észérvek hiányában. Persze a szobor döntögetés után mit is várok?
A fenti kis iromány szerzője közli a célszeméllyel, többszörös becsületsértés után, hogy nem úriember. Nekem meg az a véleményem, hogy úriember nem ír senkiről ilyen hangnemben, tehát kedves elvtárs, ön sem tekinthető annak. Természetesen a kommenteket elkövető "észlények" sem tekinthetők annak, akik valószínűleg az életben sikertelen kis pontocskák, és ebben élik ki magukat, hogy itt
büntetlenül lehet sértegetni bárkit. Hát, az Isten őrizze meg az országot, hogy ez csürhe jusson uralomra.

Péderi József 2014.10.29. 04:06:49

Sajnos az egész Országban a szitkozódás megy meg a lopások NAGYBAN!!!,de senkitől nem hallottam,hogy teljes vagyonelkobzást hajtottak volna végre!Meg miért nem a gazdagokat adóztatjátok, valamint nem kellene mentelmi jog ingyen autó stb ahogy a szegény ember eljár dolgozni oldják meg Ők is majd megtudnák milyen a tömegközlekedés és nem kellene milliós fizetés sem pl:a nyugdíjakat és a fizetéseket sem százalékos arányba kellene emelni húzni egy határt aki X forint felett van annak nincs emelés és az X URAK-nak is meg kellene fogni a pénzt nem két kézzel szórni majd ha a fizetéséből kellene a szállodát fizetni megkeresné az olcsóbbat.Valmint aki gyilkolt miért etessük élete végéig? Vissza kellene hozni a halálbüntetést és a milliárdos lopókra is mindjárt jobb lenne a megélhetés nem lenne 2-3 millió szegény ember csak józan parasztész kellene és olyan embereknek kellene az irányítóknak lenni akik legalább 10 évet ledolgoztak az adott munkakörbe mert sajnos tapasztalom,hogy sok helyen a vezetőségnek csak a papírja van meg, a gyakorlat meg sajnos sehol.A politikusok meg úgy látom,hogy a pénz és a hatalomra hajtanak! (tisztelet a kivételnek csak kevés van belőlük)
süti beállítások módosítása