HTML

Viktoriánus Blog

A magyarországi (első és második) Viktoriánus korszak érdekességeiről, különös tekintettel a két korszak névadójára.

Friss topikok

Linkblog

2014.08.27. 15:27 viktorianus

Vágó for President - vagy miniszterelnöknek...

Van egy közszereplő, akiről már jó ideje lehet tudni, hogy a bal oldal támogatója. Egy viszonylag (magyar viszonyokról van szó) közkedvelt, közismert közszereplő. De mindeddig nem számított politikusnak.

Vágó István.

Személy szerint, bennem régóta motoszkált a gondolat, hogy ez a töketlen baloldal miért nem veszi észre, hogy van egy értelmes, művelt, az emberek többsége által (vélhetőleg) kedvelt, több nyelven beszélő, hiteles ember a táborában. Miért nem veszik őt észre a sok hülye castingolásnál?

A hét egyik híre, hogy önkormányzati képviselőjelöltként indul egy budai kerületben. Egyből feltették a kérdést a híroldalakon, hogy miért csak kerületi önkormányzati képviselőként indul? Miért nem kerületi polgármesteri címért? Miért nem főpolgármesteri címért?

Én meg felteszem akkor a kérdést, ami már két éve motoszkál bennem: nem lenne jó a bal oldal első számú emberének? Nem őt keresik? Nem egy olyan emberre van szükségük, aki karizmatikus, aki megkülönböztethető a sok pártfunkcionáriustól, aki letett valamit az asztalra, akit az egyszerű ember is azonnal felismer, és el tudja helyezni a politika hullócsillagokkal teli égboltján? Akinek egy pici esélye lenne Orbánt legyűrnie?
Vagy esetleg van egy olyan hibája Vágónak, ami kizáró ok? A sok jó tulajdonsága mellett?
Tisztességes?

aaa_10.jpg

Ha te is úgy gondolod, hogy érdemes lenne Vágó Istvánt csatasorba állítani, oszd meg ezt a bejegyzést a Facebookon...

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorianus.blog.hu/api/trackback/id/tr596641323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hanta boy 2014.08.27. 15:58:34

Vágó for EU Bizottság-elnök

micsoda? 2014.08.27. 19:02:40

Úgy gondolom én is, hogy olyan Vágó István ahogy itt írva vagyon. Csak abban nem vagyok biztos, hogy a több nyelvet beszélő, sokak által ismert személyiség, már politikusnak is alkalmas. Testületbe, képviselőnek eltudom képzelni, de nem tovább.

micsoda? 2014.08.27. 19:04:31

Bocsánat, de jó lenne ha valaki hibátlan embert tudna felmutatni:)

toportyánzsóti 2014.08.28. 17:54:32

Baloldal nem töketlen,normális ember nem tud mit kezdeni bűnözőkkel.

a gondolkodni próbáló maxval birca · http://maxval.co.nr 2014.08.29. 09:54:27

Igen, cenzúra is van a blogban. Szégyelld magadat, Vágó!
süti beállítások módosítása